directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 18:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Bosch creu que l'independentisme ha de trobar la millor fórmula per créixer i garantir el govern de Barcelona

Pronostica que Manuel Valls no serà alcalde de Barcelona

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

A.G | Alfred Bosch té clar el projecte de ciutat que vol per als barcelonins i barcelonines com a candidat a l'alcaldia de Barcelona per ERC: una capital global de les persones, que aprofiti totes les oportunitats i on el motor sigui la gent. Un projecte que, segons explica el republicà en una entrevista al directe!cat, ha de ser ara prioritat davant la possible unitat de l'independentisme. "Parlem de projecte de ciutat, i després, ens podem posar d'acord", defensa Bosch. Crític amb la gestió de Colau al capdavant del consistori, considera que "ha faltat lideratge democràtic" i l'acusa d'estar en mínims històrics pel que fa a construcció d'habitatge social.

Comparteix
   


Etiquetes
Quina serà la prioritat de les eleccions a Barcelona?
 
La prioritat és la ciutat. Són unes eleccions per escollir el govern de Barcelona i s'ha de fer en termes de ciutat, com sempre. És de sentit comú. Hi ha gent que no ho entén, però jo ho tinc claríssim. Hem de presentar un projecte per a la ciutat. Els ciutadans i ciutadanes esperen que els expliquem com millorarem la ciutat, la seva qualitat de vida, el cost de la vida, que ara és altíssim... I aquesta és la nostra feina.
 
Llavors, què ofereix Alfred Bosch que no ofereixin els altres candidats?
 
Oferim un projecte de ciutat claríssim. Nosaltres tenim una ciutat al cap que és una capital global de les persones. Això vol dir que, d'una banda, Barcelona és capital, evidentment i cada vegada ho ha de ser més, i que ha de ser global, perquè volem totes les oportunitats. Volem estar a la Champions en tots els sentits. I d'altra banda, ha de ser de les persones, que no perdi sinó que millori l'escala humana. I tot això Barcelona ho té en zona de risc. No diem que no ho tingui però es pot millorar. S'ha de treballar en aquesta direcció i fer-ho a partir d'una fórmula que nosaltres entenem que és mot pròpia de Barcelona: combinar el talent, amb l'esforç i sumar la col·laboració. De manera que podem generar una cosa que en Richard Florian en diu intel·ligència col·lectiva d'una ciutat. A Barcelona el que no funciona són els ministeris que actuen per decret. La ciutat no avança d'aquesta manera. El que no funciona és tenir uns recursos il·limitats perquè no tenim petroli, no tenim ferro, no tenim carbó, no tenim un port natural, no som un capital d'Estat encara... I malgrat això, hem fet coses enormes, molt més grans que qualsevol altra ciutat que sí que té aquestes coses. Perquè el nostre petroli és la gent. Des d'una colla de castellers fins a una empresa modèlica. Ho tenim tot i això funciona quan entenem quin és l'ADN de Barcelona.
 
L'independentisme ha d'anar junt a les eleccions municipals? Carles Agustí i Neus Munté defensen la unitat per a guanyar. És una possibilitat real o un debat estèril?
 
Llegeix la resposta i l'entrevista sencera aquí




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
11 de maig de 2018, 10.11 h


Loor y gloria a Manuel Valls, que habiendose criado entre la depravación del socialismo gabacho, ha sabido alcanzar las sublimes cumbres del franquisme dissimulado (por razones conyunturales) del mejor partido de derechas del mundo, el de CIUDADANOS del apuesto y garrido Alberto Rivera.

Hombres así hacen falta en el planeta, para salvarnos de los tenebrosos abismos del contubernio izquierdista judeo-masónico orquestado por el comunismo internacional.

ARRIBA ESPAÑA !!! VIVA FRANCO CABRO... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
11 de maig de 2018, 09.37 h



Bosch el mejor alcalde GRAUPERA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
11 de maig de 2018, 09.29 h



Alfred Bosch, és que ja seria massa si els barcelonis, després de la CAGADA d''haver posat a l'alcaldia a l'Ada Colau, amb les seves indecisions i polítiques de la puta i la Ramoneta, ara posessin a l'alcaldia un pobre desgraciat al que va rebutjar fins i tot un seu ex-company de partit . . .


Manuel Valls ha FRACASSAT a França, malgrat haver tingut a les mans l'ENORME poder de ser primer ministre, poder que no va saber usar i aprofitar, sinó que va malbaratar, perjudicant fins i tot... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.