directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Torra destapa la hipocresia d'Arrimadas en la seva oferta de ''diàleg intern''

Li recorda que Forcadell és a la presó per permetre el debat al Parlament

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Redacció| Quim Torra ha respost a la intervenció d'Inés Arrimadas al ple d'investidura demanant un "diàleg sincer" i li ha retret que Carme Forcadell sigui a la presó per permetre el debat al Parlament la segona legislatura. També li ha exigit que "no interpel·li Junqueras perquè ell no es pot defensar". Sobre les crítiques pel seus tuits, els ha recomanat que comprin els seus llibres i "no el jutgin abans de llegir-los", a la qual cosa Arrimadas ha contestat amb una indignació ferotge. 
 
 
 
Quim Torra, en un moment de la seva intervenció al debat d'investidura
Quim Torra, en un moment de la seva intervenció al debat d'investidura

Comparteix
   


Etiquetes
A ERC, Torra els ha agraït el suport i ha dit compartir la idea que "l'independentisme és el motor de canvi aquí i a Espanya". Pel que fa al PSC, el candidat ha reclamat a Iceta que per "constatar la majoria social" de l'independentisme cal un referèndum d'autodeterminació. En aquest sentit, ha lamentat que els socialistes fossin "partidaris del dret a l'autodeterminació i ara donin suport al 155". I, als comuns, els ha comentat que li agradaria "que els comuns entréssiu en les negociacions per tirar endavant el país" i els ha retret que han fet coses que "ens han ferit com a demòcrates". 

Sobre la posició crítica de la CUP, els ha recordat que "a ningú li sap més greu que a mi no poder investir el president Puigdemont" i els ha demanat no quedar-se "només amb la desobediència" i "contemplar les oportunitats". "Hem de ser capaços de veure com avançar junts", ha dit i ha destacat que "encara que no necessitéssim els vostres vots us seguiríem demanant ajuda". "Nosaltres no venim a fer autonomisme, des de l'1-O que només es pot mirar endavant", ha sentenciat Torra. Al PP li ha dit que "només em dec a la voluntat que expressi el poble de Catalunya". 

La rèplica de Torra ha arribat després de la intervenció del portaveu de JxCat, Eduard Pujol, que ha aplaudit "l'aposta de diàleg" de Torra. Per a ell, "el discurs ha estat positiu, de progrés i inclusiu". Sobre les crítiques unionistes que Torra és el ''titella'' de Puigdemont, ha dit que "les urnes legitimen i per això diem que Puigdemont és el president legítim". També els ha retret que menyspreïn el mandat de l'1-O i ha apuntat que "no hi haurà cap pas enrere en la defensa d'aquest país". 
 
 
 
 
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
13 de maig de 2018, 12.50 h

Sr Torra i espero que demà, Sr President: De C's no se'n pot aprofitar cap ni rès. La prova és que estan buscant sustituts entre velles "glories" (no sé pas a on han fet gloria). Si mirem els deu darrers discursos de la Arrimadas, es veu que ha fet servir el mateix paper de notes i la veritat és que si ningú no la critica deu ser perque ningú no se l'escolta. CIUDADAÑOS = FASTIC. Rivera diu: No vamos a permitir ni impunidad ni mentiras... aquest noi vol ser el successor de'n Franco vi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
13 de maig de 2018, 10.13 h



Arrimadas, estás CORCADA DE AMBICIÓ MALSANA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Josep Pagès i Canaleta CARDEDEU SENSE UN BON AJUNTAMENT NI BONA POLICIA LOCAL UN ELS COTXES NO RESPENTEN ELS PASOS DE VIANATS I JA CACAS DE GOSSOS PER TOT ARREU EL BARRI DELS ESTALVIS EL PITJOR DE CARDEDEU UN JA GENT MOLT DOLENTA fletxa QUIM TORRA AL PARLAR EN CASTELLÀ AL REI FELIP VI EL REI DELS ESPANYOLS " VAS GIRAR LA ESQUENA A CATALUNYA " SEGONS PARAULES TEVAS CUAN AL REI VA APENDRA A PARLAR EN CATALÀ I ENTENDREL NO CAL PARLAR-LI EN CASTELLÀ PER
13 de maig de 2018, 10.12 h

QUIM TORRA ES HIPOCRITA Segons Paraules seves VA DIR ... " ( PARLAR EN CASTELLÀ ES GIRAR LA ESQUENA A CATALUNYA ) " y que fa en el sey primer Discurs PARLAR EN CASTELLÀ AL REI FELIP VI

Cuan EL REI DELS ESPANYOLS NO DELS CATALANS Va Apendra a Parlar en Català i entendrel fa molt de temps ..

Per lo tan QUIM TORRA VA GIRAR LA ESQUENA A CATALUNYA No tenia cap motiu de parlar en Castellà

SER CATALÀ I PARLAR EN CASTELLÀ ES SER UN IDIOTA I UN PUTA CAT... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quan es començarà a JUTJAR AMB SEPARACIÓ DE PODERS.........?............................... fletxa i els llaços, els gorrets , las bufandes i els ideals del jusgats , o seran IMPARCIALMENT. ???????????
13 de maig de 2018, 09.59 h


Es AGRESSIVA...
Es DEMAGOGA...
Es MAL EDUCADA.... li va dir Eduard Pujol.
Es AMBICIOSA ...
Es HIPÒCRITA....
Es un BITXO, de lo pitjor que ja a la política del tiet Aznar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.