directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 01:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sabrià celebra la formació de govern: ''Fer República fent republicans i republicanes''

Defensa la diversitat i la cohesió social

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció | "He volgut començar saludant-los en 7 idiomes dels quals es parlen cada matí als nostres carrers. Són la diversitat i la riquesa de la gent d'aquest país. Som un poble de pobles, som una nació on cap tothom", ha dit el diputat d'ERC, Sergi Sabrià, a l'inici del seu discurs en la segona sessió de la investidura de Quim Torra.
Sergi Sabrià durant la segons sessió del debat d'investidura de Quim Torra
Sergi Sabrià durant la segons sessió del debat d'investidura de Quim Torra
© @Esquerra_ERC

Comparteix
   


Etiquetes
Sabirà ha celebrat l'elecció de Torra com a president i la formació d'un nou govern perquè era necessari recuperar les institucions. "Treballar des de les institucions per esdevenir una societat moderna", ha dit el republicà, que ha assegurat que "dins el regne d'Espanya no serà possible". "Polítiques per fer república i república per construir una societat millor", ha sentenciat.
 
En aquest sentit, el diputat d'ERC ha defensat la diversitat i la cohesió social per "fer República", posant la lluita social al centre i treballar per una majoria republicana solida i incontestable. "Proposem un gran diàleg de país amb vocació constituent. El gran repte serà arribar a tots els ciutadans", ha assenyalat Sabirà.
 
D'altra banda, ha agraït les paraules de disculpes de Quim Torra, en referència a la polèmica pels tuits i ha mostrat satisfacció per la formació de govern, tal com"ERC estava demanant", ha recordat.
 
Per això, ha afirmat que es treballarà per fer front a la repressió. "Volem un país on la llibertat surti de la presó i la corrupció entri d'una vegada. Un país on no persegueix les urnes ni les idees", ha assenyalat Sabria, que ha afegit que "si volem la independència, és perquè volem viure en democràcia".
 
Per últim, ha aprofitat el seu discurs des del faristol del Parlament per recordar els presos polítics i exiliats. "La república serà justa, inclusiva, oberta, transversal o no serà", ha conclòs Sabrià. 

 




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.