directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 17:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Iceta fa mofa de l'espai lliure d'Europa i l'equipara a una ''comunitat d'amics'' i ''els que anem de costellada''

Exigeix al nou president lleialtat institucional

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

@JoanSole_ | Si la intervenció de la líder de Ciutadans ha servit per conèixer de primera mà els temors d'Arrimadas per l'etapa que enceta el president Torra, la del primer secretari socialista ha certificat que no és només una sensació exclusiva de la formació taronja: "Nosaltres volíem investidura i govern, però també nova etapa. No sembla que sigui el que encetem avui".
Miquel Iceta
Miquel Iceta
© 324

Comparteix
   


Etiquetes
Miquel Iceta, que ha qüestionat fins a quin punt el nou govern serà lleial a la legalitat, ha recordat al candidat a la presidència que per canviar el marc legal es necessita el suport de 90 diputats. Un fet que li ha servit per fer mofa de l'Espai lliure d'Europa: "Necessiten el suport de la cambra, ni del Consell de la República, ni per l'Assemblea d'electes ni de la comunitat d'amics o els que anem de costellada".
 
El primer secretari, que ha recordat que el procés constituent cap a la República "no té cabuda", defensa que es poden iniciar processos de reforma estatutària a través de les eines previstes per fer-ho i, en aquest sentit, es deixin els "jocs de paraules que fem al Parlament no han dut a res".




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
15 de maig de 2018, 18.09 h

ICETA DEÏFICA LA CONSTITUCION MALGRAT NO LA COMPLEIX NI ELS PODERS DE L'ESTAT, EL GOVERN, LA VULNERA DIA A DIA,, l'art. 47, ÉS LA VERGONYA DE FER FORTUNES TOT EL GANSTERISME, I FOTEN-SE DEL POBLE, SI COMPLEIXEN L'APARTA DEL 56,,AL SER LA QUE TOT TRENCANT LA UNIDAD,, AL SER UN AIXOPLUC DE LA MONARQUIA PER ACUMULAR FORTUNES A TRAVÉS DE TOTA LA CORRUPCIÓ I SORTIR.NE INCÒLUME. VERGONYA DIR-SE SOCIALISTA I ACTUAR A MARINALEDA AMB AVENÇOS SOCIALS, ATUR ZERO, JORNALERS AMB FEINA FIXA, I KA JUNTA... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Baldufa fletxa La Garriga
15 de maig de 2018, 15.02 h

Botifleta, l'advocat de la Clara Ponsatí us va posar a lloc l'altre dia a preguntes freqüents. Ja te'n pots anar enfoten que la imatge que teniu a Europa ni els col.laboracionistes de Vichy la tenien tan dolenta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
14 de maig de 2018, 18.55 h

Pixeta, és per aixó que vas per Europa?? Els nostres politics hi van per feina i tú, pel que expliques, de feina ben poca. Caps de setmana i postes de sol son més aviat els teus objectius. I molt ben pagats per anar a fer el borinot ballarí i anar dient encara... "Pedro, por Dios, libranos de Rajoy, que potser volies dir "liguemonos" a Rajoy i a vivir...


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.