directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 15:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Bea Talegón desvela ''la veritat'' sobre les imatges de Torra a la seu del PSOE

Desmunta les acusacions dels socialistes sobre que havia acudit a "burlar-se d'ells"

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Redacció| Des que Carles Puigdemont va anunciar-lo com a candidat a la presidència de Catalunya, la caverna ha analitzat amb lupa les xarxes socials de Quim Torra per usar qualsevol cosa que els serveixi en la seva campanya de desprestigi al president. Entre aquestes, hi ha les polèmiques fotografies de Torra a la seu madrilenya del PSOE, al carrer Ferraz, el 30 de setembre del 2016, el dia abans que se celebrés el comitè federal que va acabar destituint Pedro Sánchez com a líder del partit. 

La polèmica imatge de Torra davant la seu del PSOE
La polèmica imatge de Torra davant la seu del PSOE
© Twitter

Comparteix
   


Etiquetes


Alguns mitjans de comunicació s'han fet ressò d'aquesta informació, apuntant que Torra hauria viatjat expressament a Madrid per anar a les portes de la seu socialista. Unes afirmacions que, després de parlar amb el president, la periodista Bea Talegón ha volgut desmentir a 'Diario 16'. "La veritat és molt més senzilla: una de les filles de Torra es trobava estudiant a la capital madrilenya en aquestes dates. I concretament el seu habitatge se situava a escassos cent metres de la seu del PSOE. Precisament les fotos que va compartir en xarxes responen a ell mateix acompanyat de la seva família", escriu Talegón, que també assenyala que el PSOE ha acusat Torra de personar-se a Ferraz per "burlar-se d'ells". Cal recordar que, en el moment en que Torra va publicar les imatges, encara es desconeixia el que havia passat a dins de Ferraz. 

Segons les converses de Talegon amb Torra, en el moment de la fotografia, el president havia sortit a fer la compra; cosa que es pot veure en una instantània diferent de la que han difós els mitjans de comunicació, on s'han tallat les bosses que duia a la mà "perquè no quedessin evidències que poguessin desmuntar les seves versions". "No és cert, per tant, que es desplacés a Madrid per cap raó política. I els tuits que va publicar, confirmat també, es deuen a un gest de complicitat davant la circumstància del seu pas per allà, absolutament casual i en to de total simpatia", sentencia Talegón. 

Preguntat sobre el text que apareix a una de les seves publicacions - “preparats per resistir el setge a Ferraz"- Torra explica a 'Diario 16' que es va topar amb la famosa escena dels repartidors de pizza enviats per Forocoches a la seu del PSOE i que, com ell anava carregat amb les bosses de la compra, "va fer de manera afable un gest de complicitat davant la situació tan sorprenent que s'havia trobat de manera fortuïta". 




 
 
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
18 de maig de 2018, 08.49 h

-que hi havia anat a.... No "que havia acudit"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
17 de maig de 2018, 17.19 h

El Port augmenta un 20% el trànsit de contenidors fins a l'abril

El Port de Barcelona continua registrant increments destacats en tots els seus segments d’activitat, en la majoria de casos amb creixements de dos dígits fins al mes d’abril. El tràfic de contenidors, un dels més estratègics i que millor reflexa l’evolució de l’economia de l’entorn, ha superat el milió de TEU, una xifra que suposa un increment del 20% respecte al mateix període de l’any anterior. També... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
BEJOTA fletxa bcn
17 de maig de 2018, 16.54 h

'Le Figaro' compara las ideas de Quim Torra con las de Mussolini y Milosevic
En una columna de opinión, el diario francés carga duramente contra Torra, comparando algunas de sus ideas políticas con la de algunos personajes de triste recuerdo para Europa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.