directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sánchez acusa Torra de portar el racisme i la xenofòbia a l'Estat

Creu que els independentistes han arribat al Palau de la Generalitat per l‘auge de moviments populistes i reaccionaris com el que passa a Europa

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció | El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha carregat durament aquest divendres contra el nou president de la Generalitat, Quim Torra. En roda de premsa des d’Extremadura, el socialista ha assegurat que Torra és “ni més ni menys que el Le Pen de la política espanyola”. 
El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, durant la seva intervenció a la Festa de la Rosa de l'Alt Aragó
El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, durant la seva intervenció a la Festa de la Rosa de l'Alt Aragó
© PSOE

Comparteix
   


Etiquetes
Sánchez ha considerat que a Espanya no s'havia "materialitzat el racisme i la xenofòbia a conseqüència de la crisi, com sí que havia passat a altres països europeus" fins que "ha arribat Torra". I per això, avisat que els socialistes "estaran enfront dels seus postulats i les seves polítiques".
 
El líder del PSOE ha explicat que "entén i comparteix" que molts ciutadans estiguin "tips de la crisi territorial i de la qüestió de Catalunya". Però ha demanat que "siguin conscients de la gravetat de la situació i de què solucionar-ho exigirà temps i esforç de tots els governs, no només del d'avui".
 
I és que per a Sánchez, el que ha portat a Torra i els independentistes al Palau de la Generalitat respon "al mateix que passa a Europa, a l'auge de moviments populistes i reaccionaris".
 
Per tot això, ha assegurat que els socialistes "garantiran" els drets i llibertats dels catalans "en el moment que siguin mínimament qüestionades per un president que representa tot el contrari als valors constitucionals i inclús als europeus".
 
Presa de possessió no lleial
 
El líder del PSOE, a més, ha criticat que Torra prengués possessió del seu càrrec en una cerimònia com la que va tenir, sense la presència ni la referència a la Constitució, la bandera espanyola o la imatge del rei Felip VI.
 
"La lleialtat constitucional s'ha de veure també en la presa de possessió de qualsevol càrrec al capdavant de les institucions de tot l'Estat. Hi ha persones que es valen de la seva posició per no ser lleials amb la Constitució i les institucions.
 
El que hem de fer és posar ordre i reglar un ritual que en democràcia és vital, sobretot després del que hem vist amb Torra", ha sentenciat Sánchez.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
18 de maig de 2018, 20.22 h

LA NEURONA DE PEDRO SANCHEZ, LI HA FAGOCITAT LA CREU GAMMADA, ÀGUIA FRANQUISTA I EL JOU I LES FLETXES. AVIATR EL "REINO FINCA ESPAÑA" LI DONARÀ LA CREU DE FERRO.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
18 de maig de 2018, 19.23 h

Els tuits de Le Pen que deixen en evidència Pedro Sánchez i els del 155.

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha intentat seguir l'estratègia del PP i Cs de desqualificar el president de la Generalitat, Quim Torra, i l'ha titllat de "Le Pen espanyol". Però a la xarxa han aparegut ràpidament tuits on el fundador del Front Nacional francès dona suport a l'espanyolisme i combat el sobiranisme català.

"Espanya, una, grande libre", va escriure Le Pen el 30 d'octubre de l'any passa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
18 de maig de 2018, 18.57 h

sANCHES, ETS UN fELIPE gONSALES AVANÇAT. tÚ JA HAS VIST DE QUÈ VA LA COSA I AMB l'experiencia mamada, t'has llençat ja fa temps al "sol que más calienta" : Compte no et cremis. Tú, ja vas apostar per la dreta quan eres a Caja Madrid i vas acceptar el timo de les preferents, et vas negar a formar una comisió d'investigació de la trama de corrupció,


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
18 de maig de 2018, 17.39 h

Sanchéz, es un xarraire i un hipocrita demagog, el teu PSC te 15 escons a Catalunya dels 135 possibles, més dos de galifardeus grimpaires, un d'ells el famós exconseller botifler d'Unió Espadaler, que té una tradició socialista coneguda de tots, i el PP 4,44% dels vots i 4 escons, l'últim de Fernández gràcies al vot exterior sense control, mes que per part del PP i els seus ambaixadors, penseu el que vulgueu de si han fet trampes, que sé sumem als 36 feixistets inadaptats d'extrema d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
18 de maig de 2018, 17.17 h

Aquest es el que va dir que ens lliuraria de Rajoy ,no IZ? Creus que es pot caure mes baix encare? Espanya té uns polítics que són la personificació de la misèria i la roïndat humana, per ells faran, el final acabaran mossegant-se entre si, mentre els suposats partits d'esquerra espanyols callen i només obren la boca per fer de "palmeros" i conservar la menjadora. Espanyols com veieu el vostre futur en mans d'aquesta gentussa? Ens han deixat vuit el fons de pensions, deixat als treballad... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
valeri fletxa bna
18 de maig de 2018, 17.12 h

El Sr. Sanchez es un irresponsable total Independencia ja.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
18 de maig de 2018, 16.53 h

Atenció!

Cal parar-hi mooolta atenció que això ho diu el titella de l'ÍBEX-35 que vol fer veure que mana al partit del GAL. Al mateix partit que li sembla molt bé que la seva baldufa ballaruga de l'Iceta es manifesti del bracet del "Netejador" (ètnic) de Badalona. A més de falangistes, carlins, feixistes i altres "demòcrates de pedra picada" similars.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.