directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El cantant d'Ebri Knight demana que hi hagi ''conseqüències'' en censurar-se un concert pel seu ''missatge polític''

Havien de tocar demà a València, juntament amb Herba Negra

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció| "La setmana vinent estudiarem les accions legals que puguem emprendre, perquè és un cas claríssim de discriminació per motius polítics i creiem que en democràcia això s’ha de poder denunciar i perseguir. Esperem que això tingui conseqüències". Aquesta és la resposta del grup Ebri Knight davant el fet que el representant de Heineken a València i la gerència de la sala Amstel Art hagin cancel·lat un concert seu juntament amb Herba Negra previst per demà en voler censurar missatges de caràcter polític. 

 
El cantant d'Ebri Knight, en una imatge d'arxiu
El cantant d'Ebri Knight, en una imatge d'arxiu

Comparteix
   


Etiquetes
En una entrevista amb 'Vilaweb', el cantant de la formació, Arnau Aymerich, ha qualificat el seu com "un cas petit i lleu" en comparació amb "tot el que està passant a la resta de l’estat espanyol". En aquest sentit, ha mostrat la seva solidaritat amb "els companys músics que estan esperant per entrar a la presó", com el raper Valtònyc, "a punt d’entrar a la presó pel mateix motiu, però evidentment amb conseqüències molt més devastadores".

Sobre el motiu de la cancel·lació del seu concert, Aymerich ha apuntat que imagina que "algú que remena les cireres s’ha adonat que el grup té unes connotacions i un missatge polític que no li agrada" i ha criticat que "la decisió de cancel·lar el concert l’han pres abans que donéssim cap resposta". Preguntats sobre Heineken, ha demanat que "l’empresa es posicioni i tinguin alguna cosa a dir", però també ha dit entendre que "no és la culpable d’aquesta situació" ja que "és l’última responsable de la gerència de la sala, però segur que hi ha una persona, un càrrec intermedi, que tindrà alguna cosa a dir més enllà del que ha fet".
 
"Estem emprenyats perquè hagi passat això. Però també estem animats perquè hem rebut moltes mostres de suport i segur que tornarem tard o d’hora a València", ha assegurat. 

 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
18 de maig de 2018, 20.09 h

EL CANTANT, JA HO SAP ÉS ESPANYA ÉS OXÍMIRON AMB DEMOCRÀCIA, CAP POSSIBILITAT, HI HA SENSE VÈNCER DEMOCRÀTICAMENT ÉS POT AMB LA REVOLTA CATALANA, COM A PORTAL GRAN DELS ESPANYOLS QUE ENS DONEN SUPORT PER SOLIDARITAT I AL VOLER LA UNITAT DE POBLES VERITABLE NO LA DEL "REINO,FINCA ESPAÑA", "UNIDAD Y IGUALDAD EN EXCLUSIVA PARA NOSOTROS" AMB LA FÒBIA QUE TENEN AL POBLE LA DEMOFÒBIA QUE A CASA ÉS CATALANOFÒBIA QUE tTOT RECONEIXENT-NOS AMPIEN A TOTS ELS PAÏSOS CATALANS, ELS ÉS TAN ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.