directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 11:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'ANC pressiona per reformar la llei de presidència amb el nou Govern i investir Puigdemont

Paluzie recorda, "ens han dit que farien una investidura provisional, que seria una presidència provisional, que era un Govern provisional"

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Redacció | La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha recordat en una entrevista a Europa Press que la presidència de Quim Torra és "provisional" i cal tirar endavant en un espai de temps "breu" la reforma del reglament del Parlament que permeti la investidura a distància del president Puigdemont.
© Gemma Sànchez

Comparteix
   


Etiquetes
"Com ANC pensem que el que haurien de posar-se a fer ja després de la constitució del Govern és engegar la comissió del reglament, que és el que facilitaria la investidura de Puigdemont i seria absolutament legal", assegura Paluzie, que considera que seguir aquest procediment "seria coherent amb el que ens han dit, una investidura provisional, que seria una presidència provisional, que era un Govern provisional, per la qual cosa el lògic seria iniciar ja els tràmits per a reprendre la investidura de l'expresident".
 
Aquesta comissió de reglament, que no es podia activar sense tenir un Govern, tindrà davant l'oposició del Tribunal Constitucional, ja que la Llei de la Presidència per a investir a Puigdemont a distància està suspesa pel TC. Tanmateix, assegura la presidenta de l'ANC, el tribunal acabarà determinant que només cal canviar el reglament, no la llei: "No és antiestatutari fer una investidura telemàtica; són mètodes d'elecció, de participació i de decisió propis d'una societat que evoluciona, i el reglament ha d'adaptar-se", conclou la líder de l'entitat independentista".




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
20 de maig de 2018, 10.21 h


#1 Chavalín, tu, que parece ser te hacias llamar Aragoneses, tienes clavados en la mente unos recuerdos abominables de tu infancia, cuando a tu mamá la fornicaban unos clientes FALANGISTAS , es decir, NAZIS, que la maltrataban y alguno de los cuales te hizo cosas vergonzosas que, sin embargo, a ti te gustaron mucho (y así has acabado de viciado)

Por eso sigues viendo NAZIS en todos los demòcratas que no aceptan tu FRANQUISMO MILITANTE que te hace perder horas y mas horas exhibiendo tu pas... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
19 de maig de 2018, 19.41 h

#1 Otro patético neofranquista tabernario de Ciudagramos. Como la Barbie Falangita y su Primo el Rivera, los descendientes APORELLISTAS de los FALANGISTAS, FASCISTAS y NAZIS que apoyaron la REBELION armada de FRANCO que provocó una guerra y miles de muertos, aquel DICTADOR ASESINO que tuvo de ministro a un tal FRAGA que luego fundó el PP el cual ha podido realizar su particular GOLPE DE ESTADO gracias a la colaboración del PsoE del Sr. X o Mr. GAL.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS TABARNIA´S PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS: PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA
19 de maig de 2018, 19.36 h

QUERIDOS NAZIS,

TRAS MESES DEL 155 AUN NO OS HABEIS DADO CUENTA DE QUE SOIS UNA REGION DEL REINO DE ESPAÑA, QUE ELA GENE CATALAN Y SU PRESI SON PARTE DEL ESTADO ESPAÑOL Y QUE OS PUEDEN ELIMINAR, SUSPENDER, CESAR, ETC. EN EL MOMENTO QUE LES DE LA GANA.

GRAN BRETAÑA HA SUSPENDIO VARIAS VECES LA AUTONOMIA DEL ULSTER, EN ALEMANIA ESTAN PROHIBIDOS LOS PARTIDOS SEPARATISTAS. AQUI HASTA AHORA NO TENIAMOS NADA DE ESO, A PARTIR DE AHORA Y GRACIAS A VUESTRA ESTUPIDEZ, LO TENDREMOS AQUI.


¿PRFO ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.