directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Munté demana al Govern que no repeteixi la ''ingenuïtat'' que fou creure's el Gobierno quan deia que en absència de la violència podia parlar de tot

Defensa no fixar terminis i fer una legislatura "llarga" i "estable"

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció | A poc a poc i amb bona lletra, la presidenta del PDeCAT i candidata del partit a les municipals de Barcelona, Neus Munté, "espera" que la legislatura del nou Govern duri més de cinc mesos.
© Rafa Garrido

Comparteix
   


Etiquetes
Amb la legislatura de Junts pel Sí ben recent, l'exportaveu i consellera de Presidència del Govern creu que una del es coses "que hem après" és que "no ens podem fixar uns terminis tan asfixiants com hem fet altres vegades": "Va ser un error important deixar-nos portar per la màxima del 'tenim pressa', ja que les presses no sempre funcionen quan has d'anar reforçant una majoria, fent molta pedagogia i mesurant molt bé els passos també al ritme que la ciutadania reclama". En aquest sentit, recorda un altre error de l'independentisme, que, segons el seu criteri, va ser pecar d'ingenuïtat i creure al Govern central quan deia que "en absència de la violència es podia parlar de tot".
 
"Espero que sigui una legislatura més llarga que curta, si bé és cert que no tot depèn de nosaltres ni de la nostra voluntat; per tant, no hem d'obsessionar-nos com sí que hem fet en altres ocasions amb els terminis i amb les dates". La dirigent del PDeCAT defensa que és moment de "fer coses i, per a poder tirar avant accions i mesures interessants ha de durar en el temps".




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
19 de maig de 2018, 16.10 h

Aquests lladres mentiders, sàdics i pocavergonyes que maltracten als catalans, des de fa tres-cents anys ja no enganyen a ningú!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.