directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 08:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Natàlia Sànchez: ''El desgast de l'Estat és una eina que ens pot ajudar a apropar-nos a la República''

La cupaire li posa un "zero" al govern de Torra en clau de gènere

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció | "No podem pretendre construir una República sense generar un conflicte polític amb l'Estat, sense generar una ruptura", ha exposat la diputada de la CUP Natàlia Sànchez.
La diputada de la CUP Natàlia Sànchez, als faristols del Parlament per atendre els mitjans
La diputada de la CUP Natàlia Sànchez, als faristols del Parlament per atendre els mitjans
© Bernat Vilaró

Comparteix
   


Etiquetes
En una entrevista a El Nacional, la cupaire ha assegurat que "el desgast de l'Estat és una eina que ens pot ajudar a apropar-nos a la República" i ha subratllat que "en cap cas podem tornar al marc autonòmic que teníem. És un lloc que no existeix". 
 
Sànchez ha assegurat que des de la CUP "debatem profundament sobre com afecta la repressió, l'exili i la constant intromissió de l'Estat" i critica que la proposta de Torra és la d'un "pla de govern continuista i autonomista, que no aporta cap proposta transformadora". 

Des de l'oposició
 
"El que va significar l'1-O no ho podem desaprofitar. Ho hem de poder aplicar a qualsevol dret fonamental", ha recordat. D'aquesta manera, també ha reforçat les paraules del seu company Carles Riera: "anirem a l'oposició". 
 
Des de l'oposició, els anticapitalistes constaten que "reivindicarem unes polítiques socials i mantindrem el pols des dels espais d'autoorganització popular i des del municipalisme". 

"Un zero", al govern de Torra
 
Sànchez però ha comentat que li posa "un zero" al govern de Torra en clau de gènere perquè "no compleix amb la normativa d'aquest Parlament, que parla d'un 60%-40%. Aquí també rau la credibilitat d'aquest govern".
 
Preguntada també per la puntuació que hi donaria en clau de restitució, la cupaire ha respost que "estaríem parlant d'una restitució si fos Carles Puigdemont qui nomenés els consellers". "Si haguéssim desobeït la intromissió dels tribunals sobre qui pot ser candidat i qui no" i ha afegit que "aquesta pretesa restitució, que mai no ens hem fet nostra, ha quedat molt desdibuixada".
 
Sànchez també ha assegurat que "aquests quatre consellers haurien de poder prendre possessió, desobeint si cal".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
23 de maig de 2018, 18.41 h

NATÀLIA ÉS UNA RAÓ, PERÒ HEM DE LLUITAR MOLT PER ACONSEGUIR-HO CINC SEGLES COLONITZATS SE'NS FAN FEIXUC, `PER ÉS CERT, TANTA BESTIESA DE LA DEMOFOBIAEL "REINO FINCA ESPAÑA", ELS GÀNGSTERS AMB EXCLUSIVA ENDOGÀMICA DE LA "UNIDAD Y LA IGUALDAD", FAN PENA, HI HA TANMATEIX UN POBLE ESPANYOL DEMÒCRATA D'ESQUERRES QUE ENS SÓN SOLIDARIS, I SABEN QUE SOM LA PORTA PER LES SEVES REPÚBLIQUES LLAVORS HI HAURÀ LA UNITAT VERITABLE DE POBLES. ,


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
23 de maig de 2018, 09.57 h



Natalia, peró es que radera en venen uns altres que han begut de les aiguas enverinades. I son fills putatius de Aznar i Fc. de Carreras.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.