directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 20:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La justícia valenciana perseguirà el PSPV per haver revelat relacions entre el cas Gürtel i la visita del Papa quan era 'secret de sumari'

El PP va denunciar el portaveu socialista per un suposat delicte de 'relevació de secrets'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Perseguir i empresonar el qui revela un delicte. Això és el que podria fer la Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià, que s'ha declarat competent per continuar la instrucció de les diligències prèvies contra el portaveu del PSPV-PSOE, Ángel Luna, per presumpte delicte de revelació de secrets. El TSJ ha informat que continuarà les diligències arran de les denuncies presentades per quatre diputats del PP valencià contra Luna, per haver mostrat a les Corts Valencianes un document secret. El portaveu socialista va mostrar un informe de la brigada de blanqueig de capitals que demostraria una presumpta vinculació de la trama 'Gürtel' amb les elevades despeses de la visita del Papa a València l'any 2006, una relació que fins llavors els populars de Francisco Camps negaven.
pspv angel luna
Comparteix
   


Etiquetes
El TSJ valencià continuarà la causa oberta pel jutjat número 19 de València contra el portaveu socialista a les Corts Valencianes, Ángel Luna, per presumpta revelació de secrets i ocultació de proves en haver mostrat un document a les Corts Valencianes que estava sota secret sumarial.

El TSJ continua així la denuncia interposada pel PP, que considera que Luna no va posar a disposició dels òrgans competents el presumpte informe en el qual es vinculaven empresaris del cas 'Gürtel' a les elevades despeses d'organització de la visita del Papa a València l'any 2006.

El síndic dels socialistes valencians va mostrar al parlament valencià un informe de la brigada de blanqueig de capitals de la policia espanyola que relaciona els caps de la trama 'Gürtel' amb la cobertura que va fer Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) de la visita del Papa Benet XVI a València l'any 2006, xifrada en 14,7 milions d'euros.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.