directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 03:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Múrcia subvenciona els ninis

Ajudes de 345 euros a joves 'ninis' per treure el carnet de conduir

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | L'Espanya subsidiada ens delecta amb una nova notícia: la comunitat de Múrica donarà una ajuda de 345 euros a joves 'ninis' per treure el carnet de conduir. El nou mot significa "ni estudia ni treballa" i fa referència a aquell grup de joves que no fa res durant tot el dia i viu dels pares.
ninis
Ninis

Comparteix
   


Etiquetes
El Govern de Múrcia concedirà ajudes de 345 euros als joves sense formació o ocupació adscrits al sistema de Garantia Juvenil de la comunitat autonoma per a obtenir el carnet de conduir. Aquesta mesura té per objectiu millorar la seva inserció laboral i ajudar-los a obtenir una altra eina més per "multiplicar" les seves oportunitats d'ocupació.
 
El president murcià, Fernando López Miras, i el president de l'Associació d'Autoescoles de la Regió de Múrcia (Aramur), Enrique Lorca, han presentat avui aquesta iniciativa, denominada "xec jo condueixo", en la qual el sector porta dos anys treballant amb l'objectiu de millorar la inserció laboral de joves sense formació ni ocupació.

Les xifres
 
Segons ha explicat López Miras, el projecte suposarà una inversió total de 150.000 euros amb el que la comunitat autònoma espera beneficiar uns 435 joves inscrits en el sistema de Garantia Juvenil i que no estudien ni treballen i que volen obtenir el permís de conduir B.
 
El president ha recordat que actualment hi ha associades 224 autoescoles a Aramur que podran participar en aquest programa d'ajudes. En aquesta línia, López Miras ha confiat que aquestes ajudes donaran un pas més en la construcció del futur de la regió, ja que posen en mans dels joves una eina més per formar-se, tant personalment com professionalment.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Snyder. fletxa Sant Esteve de les Roures
24 de maig de 2018, 09.35 h

Quia vergonya!!!!! i després ens diuen que els catalans som uns insolidaris perquè no volem ajudar a els que menys tenen. Collons!!!!! si es passen el dia que no carden ni brot de que els servirà de que els ajudis? ajudar a que? a viure encara més de renda? no xatos no, tsk tsk tsk, que us donin per el cul, nosaltres cardem el camp tant si ho voleu com si no i ja us espavilareu a mi espanya que els donin per el cul i que s'espavilin, és el seu problema.

Llavors ploren perquè els diem que... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.