directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 09:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] El nacionalisme de C's destapa les mentides sobre la seva intenció de lluitar contra la corrupció

Assenyalen el sobiranisme català per excusar la seva inacció davant la sentència de la Gürtel contra el PP

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Redacció| S'han vantat mil i un cops de ser un partit de canvi, de regeneració i -sobretot- han volgut mostrar-se com a líders de la lluita contra la corrupció a Espanya i avui tenien una oportunitat de demostrar-ho. Després de la sentència judicial de la trama Gürtel, que ha acabat condemnant al Partit Popular, Ciudadanos havia de prendre responsabilitats com l'única formació que va mostrar el seu suport indiscutible a la investidura de Mariano Rajoy (i, per tant, com els responsables de col·locar el PP al Gobierno) després de les darreres eleccions. Però no ho ha fet, ha preferit tirar pilotes fora i assenyalar novament l'independentisme català com la font de tots els mals espanyols. 
Albert Rivera, en una imatge d'arxiu
Albert Rivera, en una imatge d'arxiu
© Tània Tapia

Comparteix
   


Etiquetes
En el seu discurs davant els mitjans, el líder de la formació a Madrid, Albert Rivera, no ha pronunciat en cap moment la paraula 'dimissió' i simplement s'ha limitat a dir que Ciudadanos "avaluarà" la situació i "prendrà decisions" de cara a la resta de la legislatura. I, orgullós, s'ha atrevit a justificar la seva inacció emparant-se en el seu nacionalisme espanyol.

Segons ell, "la condemna per corrupció al partit en el Govern marca un abans i un després en la legislatura" però no per tractar-se d'un fet inèdit a l'Estat des de la transició i una vergonya per a l'Europa del segle XXI, sinó perquè "situa Espanya en una posició més delicada davant el desafiament separatista". "El separatisme utilitzarà la debilitat del Govern per posar en perill la unitat dels espanyols", ha conclòs Rivera per acabar de descartar qualsevol tipus d'actuació contra la corrupció amb el vistiplau de l'espanyolisme.  


 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
26 de maig de 2018, 19.34 h

Rivera diu que ningún español tenga que pedir perdón... quin morro, llavors totes les malifetes queden en suspens.la corrupció, també? quines penques doncs i la memòria històrica ja se l'ha passat pel forro?? ja està eliminat el sentiment de greuges per part dels familiars? tot d'un plumasso d'un feixista falangista, inquisidor i seguidor del règim més corrupte que mai no s'ha vist i que no acceptarà el Govern català fins que no hi posin un Albiol, un Carrisoso, una Eva Granados...?... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
25 de maig de 2018, 18.14 h

Rivera, no soc profeta però tampoc no soc tonto. Acabaràs tú i el teu mestre Asnar, com en Rajoy. Teniu els mateixos problemes i comptes pendents. No sé pas si enganyes a algú, però jo no m'he empassat mai que vulguis foragitar la corrupció. El mateix que l'hi ha passat a en Pedro Sanches amb el PSOE que l'amo, en Felipe li va dir, "tú, a votar Rajoy que nos la jugamos todos". I ara és un cadàver politic sense rumb ni suport. Tens més poca vergonya que la bragueta del rei.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
25 de maig de 2018, 00.35 h

Ell no veu gent honrada i bandarres corruptes. Nomes veu espanyols.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
24 de maig de 2018, 19.31 h

DES DE, LA FUNDACIÓ DE C's, PER CONSUMAR EL GENOCIDI DE LA LLENGUA CATALANA, LES HA FET MOLT GROSSES, NO PODIA SER RES MÉS D'UN ANIHILADOR SANGUINARI, ARA DES DEL DARRER INVENT ULTRA PATRIÒTIC DEL NACIONALISME ESPANYOL, PARAL·LEL A HITLER, PODEM DIR-LI ADOLF HITLER. TOT UN PROJECTE DE DEMOCRÀCIA I CIVILITZACIÓ DE¡'AQUEST OGRE AMB URPES I SENSE CERVELL,


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
24 de maig de 2018, 19.03 h

Aquest bergant és com un colom coix, perd oli a cada passa,EL PRIMO DE RIVERA, qui el vol que sel quedi, jo li regal le part que me pugui tocar, UUff quin call-fred.
Salut i república que és llibertat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
24 de maig de 2018, 17.55 h


Oooootro muñeco payasete.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.