directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 16:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

La Raíz, Els Catarres, Roba Estesa, Senyor Oca i Gemma Humet tanquen el cartell de l’Acampada Jove 2018

L’organització ha presentat el cartell de l’edició d’enguany en un acte a la Sala Boveda amb les actuacions de les últimes confirmacions i d’Auxili i Germà Negre

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

@festadirecte .- Aquesta tarda, a la Sala Boveda de Barcelona s’ha presentat el cartell de l’Acampada Jove 2018. Més de 300 acampats i acampades han conegut les últimes cinc incorporacions per aquesta edició: La Raíz, Els Catarres, Roba Estesa, Senyor Oca i Gemma Humet. En l’acte el públic ha pogut gaudir de les seves actuacions i de les d’Auxili i Germà Negre.

Comparteix
   


Etiquetes
Després d’onze anys als escenaris, La Raíz torna a l’Acampada Jove en la seva última gira Nos volveremos a ver, abans d’aturar-se indefinidament. Els de Gandia han participat de diverses edicions del festival amb el seu mestissatge de rock, ska, reggae i rap.
 
Els Catarres també tornaran a fer ballar tots els acampats i acampades a ritme de popfolk presentant el seu quart disc Tots els meus principis.
 
Al seu torn, Roba Estesa torna a l’Acampada Jove amb el seu feminisme combatiu i la seva fusió de folk, rumba i cançó tradicional amb el seu darrer disc Desglaç.
El festival ha anunciat dues confirmacions més que seran a Montblanc per primera vegada: el grup de hip-hop Senyor Oca que portarà les seves cançons de rap de la terra amb missatges de crítica social. I la terrassenca Gemma Humet, que estrenarà el nou
escenari del festival.
 
Resistència, Lluita i Llibertat
 
Durant l’acte, l’organització també ha donat a conèixer el lema de l’edició d’enguany, resistència, lluita i llibertat com a resposta al moment polític i social que viu el país. El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha explicat que “un cop més es demostra la manca de democràcia davant la persecució de la llibertat d’expressió en l’Estat espanyol”. En aquest sentit, Morales ha afegit que “l’Acampada Jove és un espai de
reivindicació on no s’obliden les persones que pateixen aquesta vulneració dels drets, com és el cas dels presos polítics o com el músic Valtonyc que ha hagut de marxar a l’exili”.
 
Un cartell amb més bandes que mai
 
El cartell de la 23à edició de l’Acampada Jove es converteix d’aquesta manera en el que ha aplegat més bandes al llarg d’aquets anys, format per Buhos, VadeBo, Sense Sal, Ebri Knight, Tremenda Jauría, Setrill, Valtonyc, Txarango, Smoking Souls, Porto Bello, Xavi Sarrià, Germà Negre, Prozak Soup, Talco, Doctor Prats, Koers, Auxili, Assekes, Marcel Lázara i Júlia Arrey, Suu, La Raíz , Els Catarres, Roba Estesa, Senyor Oca i Gemma Humet.
 
L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc per desè any consecutiu a Montblanc el 19, 20 i 21 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 –2008) i Arbúcies (1996 – 2004).



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.