directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 18:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La censura a RTVE escandalitza la televisió alemanya

Els mitjans de comunicació alemanys es fan ressò de la lluita dels treballadors contra la manipulació informativa

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció | La censura a RTVE ha arribat a les televisions alemanyes. La NDR, que emet al Nord del país, i la cadena pública ZDP, recopilen la lluita dels treballadors de la cadena pública espanyola contra la manipulació informativa. 

Comparteix
   


Etiquetes
Segons recull Vertele, la NDR s'ha mostrat colpida per les protestes i crítiques internes que han aparegut a TVE amb acusacions de manipulació.

En un reportatge sobre la "rebel·lió dels seus periodistes" la cadena recorda que si un divendres sintonitzen la televisió espanyola "hi veuran molts periodistes vestits de negre, en protesta contra la seva mateixa emissora".

Tanmateix, descriu el cas de València on el director regional, per ordres de Madrid, va prohibir als periodistes mostrar el vídeo on la secretària d'Estat de comunicació feia comentaris molt despectius contra uns jubilats que es manifestaven.
 
D'altra banda, la cadena pública ZDP va elaborar una peça de dos minuts on denunciava els casos de manipulació i explicava la campanya engegada des dels periodistes dels Serveis Informatius de TVE que han decidit vestir tots de negre per denunciar la censura.

Aquestes dues cadenes se sumen a la llarga llista de mitjans internacionals que ja s'han fet ressò. The Times va ser el primer a recollir les protestes dels treballadors de RTVE, seguit de The Guardian i el belga La Libre.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
26 de maig de 2018, 13.50 h

Facebook, Lidl, Moodle, Chartboost, i ara també Microsoft. Totes aquestes empreses han escollit en les darreres setmanes Barcelona com a ciutat on instal·lar noves oficines o centres d’operacions. La darrera en apuntar-se a la moda ha estat la gran multinacional Microsoft, que ubicarà a la capital catalana un dels seus centres de Quantum Labs.

Segons ha avançat La Vanguardia, la companyia ha iniciat ja la recerca de candidats per obrir un Centre de Disseny i Laboratori Quàntic (Design C... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
BEJOTA fletxa bcn
26 de maig de 2018, 13.29 h

Seis empresas más salen hoy de Cataluña
Las compañías se instalan en Alcorcón, Guadalajara, Madrid, Pozuelo de Alarcón, Valencia y Yecla.
La evacuación de sedes societarias catalanas sigue sin pausa ni freno. Este viernes 25 de mayo el censo corporativo pierde seis entidades, además de la firma de alta tecnología Telespazio Ibérica, de la que se informa en otra noticia. Esta es la lista:

N.B. LA MANIPULACIÓ ES REFEREIX A TV3,OI?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.