directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 12:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] Escandalosa manipulació a la TV de Feijóo: només 40 segons per la Gürtel

Els editors dels informatius del migdia van ordenar per escrit quin temps es dedicava a la cobertura de la sentència

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció | Dijous passat sortia a la llum la sentència de la Gürtel, que acredita la caixa B del PP i condemna al partit de Rajoy com a reposable civil a títol lucratiu. La notícia va ocupar bona part dels informatius dels diversos mitjans i les planes de tots els diaris menys a la Televisió de Galícia, que només va dedicar 76 segons de l'informatiu al cas i mitja hora després de l'inici del telenotícies.
El president de Galícia, Alberto Nuñez-Feijóo, moments abans de la seva intervenció a les jornades del PP europeu a València
El president de Galícia, Alberto Nuñez-Feijóo, moments abans de la seva intervenció a les jornades del PP europeu a València
© José Soler

Comparteix
   


Etiquetes
Nou cas de censura als mitjans de comunicació. Aquest cop a la TVG, on els editors de l'informatiu del migdia van ordenar per escrit que la cobertura de la sentència durés com a màxim 40 segons, tal com publica en exclusiva eldiario.es. 
 
La notícia, que finament va durar 76 segons entre la presentació i el vídeo, va obviar els detalls de la condemna al PP i va amagar que Pablo Crespo va ser el número 3 del partit a Galícia. 

A més, tampoc van connectar amb el corresponsal a Madrid i en l'apartat de reaccions polítiques van afegir quatre declaracions del PP i només una de Cs i una altra de Podemos. 
 


Tanmateix, la notícia es va col·locar en el segon bloc d'informatius i després de dues informacions: una llarga cobertura sobre un greu accident en un magatzem pirotècnic a Tui i els acords del Consell de Govern de Alberto Núñez Feijóo.



Denúncies per manipulació 
 
Les denúncies per manipulació a la Televisió de Galicia són constants, segons publica eldiario.es. Des que va arribar al govern, el president gallec va col·locar com al capdavant de la Radiotelevisió de Galícia al periodista Alfonso Sánchez, molt proper al PP. 
 
De fet, els treballadors de TVG es van sumar aquest divendres a les protestes de RTVE contra la censura i la manipulació. Alguns professionals de la televisió autonòmica s'han fotografiat vestits de negre.

 
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
mus fletxa Sarrià-SantGervasi
27 de maig de 2018, 14.42 h

Permanentment alçats, sense defallença!!!! Així responem els catalans davant els feixistes paÑols de PPSOEC´S. UNA MARCA QUE JA FA VOMITERA A TOTA LA UNIÓ EUROPEA!!!!

..... i quan en coneguin més detalls, encara molts més!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa .L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
27 de maig de 2018, 10.39 h


#4

Val la pena donar una ullada a l'enllaç blogs.publico.es/strambotic/2018/02/narcopoliticos-gallegos/ que ens dona Sebastià a #4 .

Em pregunto si a llocs tradicionalment corruptes com Romania, posem per cas, la corrupció arriba a abastar cotes tan altes com al país dels toros, la pandereta i la Pantoja.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
27 de maig de 2018, 10.03 h

# 2 # Jo crec que si arriba lluny serà gràcies als seus amics aquells que tenen lanxes amb 4 motors fora-borda i que ho fan servir per la farina o per un tal Fariña ... i que ho trobareu a : blogs.publico.es/strambotic/2018/02/narcopoliticos-gallegos/
Llástima que no es poden inserir aqui, les fotos que s'hi acompanyen al link perque només de veure-les ja és per tremolar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
mario fletxa barna
27 de maig de 2018, 09.43 h

Si no reaccionen aquets españoles a tot el que els estan fent, la pau per españa serà opaca i grotesca. Què serà españa? un niu d'antipersones? difícil creure que en un estat així Catalunya es pugui integrar.
ESTEM A PUNT PER FER UN NOU ESTAT QUE ENS TORNI EL FET DE SER PERSONES I CIUTADANS DE PRIMERA.

REPÚBLICA CATALANA JA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
27 de maig de 2018, 09.25 h

Aquest Feijòo arribarà lluny, reuneix les condicions per ocuapar llocs de confiança al partit més corrupte de la història d'espanya!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
27 de maig de 2018, 07.59 h



Es tot plegat tan manipulat i fastigós, que no sè quina comparança buscar que estigui al nivell d'aquesta GENTUSSA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.