directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 07:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Impunitat per l'odi unionista: arxiven el cas dels policies espanyols que van desitjar la violació de Junqueras a la presó

El mateix dia que detenen un jove per missatges a la xarxa contra C's

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Redacció| El mateix dia en que la Policia Nacional ha detingut, després de només tres dies d'investigació, un jove per amenaçar via Twitter dirigents de Ciutadans; el senador d'EH Bildu, Jon Iñarritu, ha fet públic que els tres agents del cos que van desitjar la violació de Junqueras a la presó quedaran impunes. Així ho ha denunciat Iñarritu, que ha publicat a les xarxes socials la resposta del Gobierno a les seves preguntes sobre els fets. 
Oriol Junqueras, a les portes de l'Audiència Nacional
Oriol Junqueras, a les portes de l'Audiència Nacional
© Rafa Garrido

Comparteix
   


Etiquetes
Només han necessitat una frase -"per part de la Direcció General de la Policia, es va procedir a obrir un expedient disciplinari, el qual va ser finalment arxivat"- per justificar l'odi unionista. Cap més explicació pel vídeo en que, el passat novembre, es veia tres agents mofant-se de l'empresonament de part del Govern legítim català, minuts abans que diversos consellers sortissin de l'Audiència Nacional cap a les presons madrilenyes d'Estremera i Alcalá Meco.

Els policies espanyols mantenien, sense saber que els gravaven, una conversa en que es reien de la situació de Carles Mundó, Dolors Bassa, Meritxell Borràs, Raül Romeva, Joaquim Forn, Jordi Turull, Josep Rull i Oriol Junqueras. “Al osito ya verás cómo lo van a poner. Está llegando un osito a la cárcel”, va dir un dels agents sobre Junqueras, del qual es mofava fent gestos sexuals i -referint-se a una hipotètica violació a presó- dient: “Hasta que lo pongan a cuatro patas. Le arreglan el ojo".  

Donat el gran ressò mediàtic que van tenir les imatges, la Policia Nacional va informar via Twitter que la Direcció General de la Policia havia obert un expedient informatiu per tal de sancionar els agents; cosa que (un cop passada la polèmica) ha quedat en res. 

 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
29 de maig de 2018, 12.04 h

ÉS L'ODI QUE DEL PÒSIT CREAT PER LES SEVES FIGURES EL SEGLE XVI, HA SEDIMENTAT PROFUNDAMENT, ÉS LA CATALANOFÒBIA UN GRAN PUNTAL DE L'ESTAT D'UN NACIONALISME SANGUINARI DE SEGLES, I LA R.A.E,. ELS SEUS "ACADEMICOS" LA TENEN CUROSAMENT AMAGADA PER CINISME DE'OBSCENITAT DE GRAN GRADUACIÓ.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
28 de maig de 2018, 17.53 h

Noticies d'avui : Impunitat unionista de l'odi:
La policia va arxivar la investigació als tres agents que es van mofar dels consellers abans del seu trasllat a la presó.
Dastis sobre el cas Gürtel: "Això va passar fa temps, qui estigui lliure de pecat que tiri la primera pedra" i Rivera diu que "ningun español tenga que pedir perdon" o sigui, impunitat de corrupció, eliminació de la Memòria Històrica", i campi qui pugui i els jubilats que es venguin la casa per viure. Fondos Buitre al... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
28 de maig de 2018, 17.26 h

Rajoy mentin i en corrupció ha superat de llarg a Zapatero, semblava impossible, oi? De qualsevol forma, està millorant quelcom dintre de la política espanyola!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
28 de maig de 2018, 17.20 h

No esperava menys d'ells, són justiciers espanyoles, que respecten l'estat de dret a fer el que els hi surt dels collons, opressors, repressors, dèspotes i feixistes, merdosos que han perdut totes les colònies extrapeninsulars i estan en camí irremeiable de perdre Catalunya, amb aquesta forma de fer política que tenen, acusant els altres de fer i ser el que ells ens fan i són, només aconsegueixen que cada dia siguin més els que veuen clar que espanya és una presó que a primera vista n... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.