directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Policia Local de Mataró deté un home per pintar un llaç groc en un mur del pas de Sant Simó

L'home no s'ha volgut identificar a davant dels agents i se l'han endut emmanillat a la comissaria

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

ACN Mataró .- La Policia Local de Mataró ha detingut aquest dilluns un home per pintar un llaç groc al pas de Sant Simó, al barri de l'Havana. Segons fonts de l'Ajuntament de la capital del Maresme, els fets s'ha produït al voltant de les dotze del migdia quan un agent de la Policia Local ha vist aquest home, B. M. M., pintant un llaç "gros" en un dels murs del pas de Sant Simó i ha avisat una patrulla. 
© Núria Julià

Comparteix
   


Etiquetes
Posteriorment, han vist l'home al carrer Rafael Carreras, al barri Rocafonda, i li han demanat que s'identifiqués després de cometre una infracció administrativa per fer una pintada en un espai públic però ell s'hi ha negat. Davant la negativa, els agents li han reclamat que es dirigís a la comissaria a identificar-se però ha oposat resistència i els agents l'han detingut per un delicte de desobediència i se l'han endut emmanillat. El detingut portava un motxilla amb un esprai de color groc a dins.
 
Un cop a la comissaria, B. M. M. ha apel·lat al procediment de l'"abeas corpus' i el jutjat ha citat les parts per a les cinc d'aquesta tarda.

Cal recordar que CiU de Mataró ha denunciat l'ús que s'ha fet de la Policia Local per "coartar el dret a la llibertat d'expressió". El grup municipal vol saber si l'alcalde socialista, David Bote, va donar l'ordre als agents locals per escorcollar els vehicles que accedien a la platja i amb quina base jurídica. 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
28 de maig de 2018, 16.47 h

Les exportacions catalanes assoleixen el millor trimestre de la història

Les empreses catalanes han batut un nou rècord d’exportacions el primer trimestre del 2018, amb unes vendes que han sumat 18.236 milions d’euros. Aquesta xifra suposa un 3,33% més que la registrada durant el mateix període de l’any passat i també la millor dada obtinguda en qualsevol trimestre de la sèrie dels últims 18 anys.

Aquests resultats s’expliquen pel bon comportament de les exportacions durant el ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
BEJOTA fletxa bcn
28 de maig de 2018, 16.38 h

Otras seis empresas se marchan hoy de Cataluña. Las entidades trasladan sus sedes societarias a Ibiza, Tenerife. Carlos Tusquets, Industrial Sedó y Química del Cinca también huyen de Cataluña Las compañías que se exilian escogen destinos como Huesca, Huelva, Albacete, Zaragoza y Alcalá de Henares. Finicon, Montajes Abrera y Johnson Controls Hitachi se van de Cataluña Otra quincena de empresas trasladan hoy sus sedes a otros destinos.

N.B. VEUREM QUÈ DIUEN ELS POTENCIALS TURISTES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.