directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Una diputada d'En Comú Podem es planta contra Sánchez: "A Catalunya milers de persones pateixen repressió indiscriminada"

Assevera que "tenim l'obligació de no estar contentes"

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció | La d'avui no ha estat una moció per fer Pedro Sánchez president, era per fer fora Rajoy. Aquesta idea, estesa entre ERC i el PDeCAT també se l'ha fet seva la diputada d'En Comú Podem, Marta Sibinia.
© ACN



Comparteix
   


Etiquetes
La congressista, en un fil a Twitter, ha assegurat que tot i fer fora Rajoy no pot estar "contenta": "Fa 7 anys milions vam dir "No ens representen", vam trobar-nos i vam entendre, juntes, que el problema era el sistema i per això vam escriure a les pancartes "PSOE=PP"... Aquesta consciència ens va empènyer als nostres escons... i avui he votat per fer un president del PSOE".
 
A diferència dels líders deu seu partit, Sibina ha defugit valorar aquest canvi com una oportunitat per canviar-ho tot, ja que "ens van posar aquí perquè calia plantar cara a l'IBEX 35. (El PSOE en forma part). Ens van posar aquí perquè vam dir que volíem trencar el Règim del 78. (El PSOE en forma part). Ens van posar aquí milions que saben que la solució no és canviar PP per PSOE...". En aquest sentit, assegura que "calia" fer fora el PP, però el "mandat de les places era molt gran, l'horitzó era més ampli".
 
A més, afegeix, "al meu escó m'ha posat el poble de Catalunya. Un poble on avui milers de persones pateixen repressió indiscriminada: professores, manifestants, treballadores públics, periodistes...", un fet que no li fa "oblidar" els presos i preses i exiliats i exiliades polítics, "ni tan sols veient com marxa Rajoy".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
1 de juny de 2018, 18.40 h

Siemens establirà a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) el seu nou centre d'innovació digital per desenvolupar solucions digitals per Mindsphere, la plataforma 'cloud' de la companyia, en el sector energètic, segons ha informat aquest dimarts la companyia. Des d'aquest laboratori d'idees, Siemens investigarà amb la col·laboració de proveïdors, enginyers de programari i experts de la companyia com obtenir el màxim benefici de la tecnologia digital aplicada a l'energia i aconseguir au... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
BEJOTA fletxa bcn
1 de juny de 2018, 16.42 h

Torras espanta els 'lobbies'Els empresaris ho consideren extremista.

És a dir, tot i que Torra demana negociacions amb l'administració espanyola, i es mou ara per ara dins de la legalitat, els empresaris catalans tenen en compte els textos escrits pel nou president de la Generalitat, i creuen que, en realitat, es tracta d'un extremista, el que implica riscos per a l'economia catalana..

N.B. LO DE "REPRESSIÓ INDISCRIMANADA ÉS A BERGA I PETITES POBLACION ON NO ES POT PARLAR SI NO ETS UN T... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Matheu fletxa Banyuls
1 de juny de 2018, 14.45 h

Es diu "al meu escó M'HI HA POSAT el poble de Catalunya", i no pas "al meu escó m'ha posat (sic) el poble de Catalunya".

Català elemental.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.