directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Boye després de llegir-se el text de la Fiscalia alemanya: ''vaig encarregant les crispetes''

L'advocat xilè i Cuevillas tranquil·litzen els catalans després de la petició de la fiscalia alemanya

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | Avui havia de ser un gran dia i quasi tenim un bon ensurt. Els catalans esperàvem notícies d'Alemanya després que ahir a la nit, l'advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas assegurava que el dia d'avui passarien coses amb un inquietant tuit. Després s'ha conegut que la fiscalia alemanya demana rebel·lió i malversació per a Puigdemont i s'ha generat confusió entre els republicans.
© @Boye_G

Comparteix
   


Etiquetes
És per això que els dos advocats defensors dels exiliats han volgut enviar missatges de calma i tranquil·litat a l'opinió pública catalana. Per una banda, Gonzalo Boye, que porta la defensa de Toni Comín i Meritxell Serret, ha explicat quin son els passos a seguir a partir d'ara amb el posicionament de la fiscalia germànica. Pel xilè, la fiscalia alemanya defensa els interessos d'Espanya. Segons l'advocat, "ara se'ns ha de traslladar l'escrit i termini per contestar... després se celebrarà una vista i, uns 10 dies després de la vista el Tribunal de Schleswig resoldrà". Segons Boye, el text és igual al que el tribunal alemany ja va refusar i, per tant, "anirà encarregant les crispetes".
 
Per la seva banda, Alonso-Cuevillas ha demanat paciència i calma: "Desconnecto un parell d'hores i sembla que es cremi el món. No passa res. Tot va tal com estava previst. Keep calm !! I disfruteu del magnífic dia" segurament en referència al daltabaix que viu la política espanyola.

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
2 de juny de 2018, 10.49 h



Gonzalo,te creo.....sabes lo que dices.

Pues yo también me preparo crispetas, para darles en los morros a todos los vecinos de mi escalera. Todos fatxas.....


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa .L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
2 de juny de 2018, 09.55 h



#2

Veiam, tingues UNA MICA de lògica, i de VERGONYA, PPalurda bejota:


Qui vols que es cregui res d'un ANALFABET MENTIDER com tu, tan CRETÍ que et creus cites FALSES de Bismarck, (del qual ni tan sols en saps escriure correctament el nom, perquè et menges la C) i que ens has ofert tantes CRETINADES ESCANDALOSAMENT ANALFABETES com les que esmentaré a continuació, posant-hi el corresponent enllaç per a que TOTHOM pugui comprovar quina mena d'analfabet ets.


Qualsevol altre persona, a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
1 de juny de 2018, 18.38 h

Siemens establirà a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) el seu nou centre d'innovació digital per desenvolupar solucions digitals per Mindsphere, la plataforma 'cloud' de la companyia, en el sector energètic, segons ha informat aquest dimarts la companyia. Des d'aquest laboratori d'idees, Siemens investigarà amb la col·laboració de proveïdors, enginyers de programari i experts de la companyia com obtenir el màxim benefici de la tecnologia digital aplicada a l'energia i aconseguir au... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
BEJOTA fletxa bcn
1 de juny de 2018, 18.13 h

Torras espanta els 'lobbies'Els empresaris ho consideren extremista.

És a dir, tot i que Torra demana negociacions amb l'administració espanyola, i es mou ara per ara dins de la legalitat, els empresaris catalans tenen en compte els textos escrits pel nou president de la Generalitat, i creuen que, en realitat, es tracta d'un extremista, el que implica riscos per a l'economia catalana..


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
1 de juny de 2018, 17.42 h

EL QUE DIU L'ADVOCAT GONZALO BOYE, TÉ RAÓ, ÉS UNA INTERPRETACIÓ DE LA CAVERNA, POSANT-SE UNA MEDALLA, QUE HAURAN DE COLLIR ALS FEMS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.