directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 15:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Un alt càrrec del PP a Badajoz fa apologia del cop d'Estat del 36 per acabar amb Pedro Sánchez

Juan Antonio Morales va rebre un premi de la Fundación Francisco Franco

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | Davant del procés català i les aspiracions de llibertat de Catalunya, el PP s'ha anat traient la careta i ha deixat aflorar el seu costat més radical amb cert tuf predemocràtic. De totes maneres, n'hi ha qui no se n'amaga gens ni mica, com és el cas de Juan Antonio Morales secretari Provincial del PP a Badajoz i diputat a l'Assemblea d'Extremadura.
jaun antonio morales, pp, extremadura
Juan Antonio Morales, PP Extremadura

Comparteix
   


Etiquetes
No saber perdre és greu i encara més no acceptar el joc democràtic. La victòria de Pedro Sánchez davant Mariano Rajoy a la moció de censura del passat divendres no ha agradat gens a Juan Antonio Morales que ha fet un tuit aberrant i esgarrifós contra Pedro Sánchez i els que han donat la majoria parlamentària al PSOE. Una publicació que hagués estat investigada i acusada d'un delicte d'odi si hagués provingut de la ideologia contrària a la que Juan Antonio Morales representa i escampa de la manera més extremista.
 
Ha col·locat una foto del líder dels socialistes espanyols, i actual president d'Espanya, Pedro Sánchez, amb les xifres següents al cap: 1934-36, en referència a l'últim govern, conservador, que hi va haver abans del cop d'Estat mortífer i tumultuós de Francisco Franco. A més, al costat de la foto hi col·loca una altra imatge, en aquest cas d'uns voltors esbudellant un cadàver.
 
Premi de la Fundació Francisco Franco
 
El 2 de desembre de 2016 en un sopar de la Fundación Francisco Franco Juan Antonio Morales va recollir el guardó com "cavaller d'honor" per la seva "tasca destacada en la defensa de la veritat històrica i de la memòria del Caudillo i la seva gran obra". En concret, Morales va rebre el premi per la seva lluita contra el PSOE i la Diputació Provincial de Badajoz per evitar que s'esborrin els vestigis del franquisme. Segons la Fundació Franco, el dirigent del PP va denunciar "l'adoctrinament" que pateixen els nens a les escoles en rebre una "història tergiversada del franquisme".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Stark Industries fletxa Sant Esteve de les Roures S.L.
6 de juny de 2018, 11.06 h

"Apología del cop d'estat del 36" i senyors, aquí no ha passat res, la justícia espanyola mirarà cap a un altres costat, s'esborrarà el tuit, s'arxivarà si hi ha una denúncia i vinga, el mateix de sempre quan es tracta del feixisme, que no hi ha càstig contra comentaris com aquests.

En canvi si fós a l'inversa un polític independentista, uhuhu!!! aqui si qui la justícia espanyola s' acarnissa sense problemes i l'acusría del que fós per tal de fotre'l a la presò sense judici.

Es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
6 de juny de 2018, 09.30 h

Les clavaguere´S estan obertes, a PPlena llum, així que tufejen indescriptiblement més que mai. Fugim tots de la corruPSCi´ó.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
6 de juny de 2018, 09.07 h



No soc socialista, però crec que t'equivoques ..... el buitre es Aznar, amb les urpes afilades i la ment retorçada, com si fos un mafiós que surt del cau per rebentar tot el que se interposi a la seva Ñ . NIÑO, que ya está rancia......!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
6 de juny de 2018, 08.09 h



I si ens preparem amb vacuna contra la ràbia,,. ? Penseu que Aznar , està preparat per saltar-nos a la jugular.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.