directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 07:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La ministra de Medi Ambient no comença bé: El Parlament aprova una comissió d'investigació del projecte Castor

Teresa Ribera va ser una de les responsables del contracte que va acabar indemnitzant Florentino Pérez

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció | El ple del Parlament de Catalunya ha aprovat aquest dimecres a la tarda crear una comissió d’investigació sobre el projecte Castor, presentada conjuntament per JxCat, ERC, CatECP i la CUP. Tots els grups han manifestat el seu suport a la iniciativa tot i que el PPC i Cs han vist amb recel la possibilitat que acabi sent un espai que s’utilitzi de manera partidista. L’objecte de la comissió és “avaluar les causes, els antecedents, les incidències directes i indirectes i les possibles negligències o fins i tot actuacions doloses” ocorregudes en relació amb el projecte Castor a Catalunya.
 
teresa ribera, ministra
Teresa Ribera, ministra de Medi Ambient

Comparteix
   


Etiquetes
Així, ara s’haurà de crear la comissió i fer que hi compareguin experts i responsables polítics i de moviments socials, que s’hi analitzi la documentació del projecte i si els poders públics s’ha ajustat a fonament jurídic, i es planteja la realització de dictàmens, auditories o contrainformes i l’estudi sobre el cost i l’impacte mediambiental del projecte. Tots els partits del Parlament han votat a favor de la creació de la comissió, tot i que el diputat del PSC Jordi Terrades ha votat en contra per error. Es dona la circumstància, a més, que ha estat ell qui ha defensat la postura favorable a la posada en marxa de la comissió durant el debat de la proposta. 

La nova ministra, esquitxada pel cas Castor

Després de la decisió del parlament, Teresa Ribera, començarà intranquil·la al cap davant del ministeri de Medi Ambient, Energia i Canvi Climàtic del govern de Pedro Sánchez, per la seva gestió del cas del projecte Castor. Aquest projecte es va aprovar quan ella era lar Secretaria d'Estat de Medi Ambient i Canvi Climàtic del 2008 al 2011, sota el govern de José Luis Rodríguez Zapatero. Teresa Ribera va resoldre el 2009 que la planta Castor no necessitava estudi d'impacte ambiental per tirar endavant
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
!! !!★!! !! PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa .L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat || ||★|| ||
7 de juny de 2018, 10.06 h



#1

PPalurdeta, ja sé que et costa molt entendre allò que llegeixes, però no em desanimo: al final potser aconseguirem fer-te una mica menys obtusa.




Com ja t'he dit i repetit, PPalurdeta Anal-f-Alberto, què és això de que "la veritat" farà lliures a no sé quins nazis? Jo tenia entès que els teus adorats nazis que sempre invoques no es referien a la veritat, sinó " ARBEIT macht frei", el TREBALL (això que tan poc t'agrada a tu) fa lliure a qui el practica . . .


La veritat? . ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS TABARNIA´S PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS: PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA.
6 de juny de 2018, 21.48 h

EL TRIBUNAL EUROPEO DE LOS DERECHOS HUMANOS DE ESTRASBURGO CONFIRMA LA ENTRADA EN PRISION DEL FILOTERRORISTA VALTONYC.

El Tribunal de Estrasburgo deniega a Valtonyc aplazar su ingreso en prisión
http://www.elmundo.es/baleares/2018/06/05/5b1657cf22601dd8518b4670.html

JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA


Y CONOCEREIS LA VERDAD. Y LA VERDAD OS HARA LIBRES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.