directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 06:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Les 10 raons d'Herrera per anar a votar el 28-N

El líder ecosocialista critica deu propostes electorals de CiU i apel·la els 'votants d'esquerres' a anar a votar

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari general d'Iniciativa per Catalunya i cap de llista de la formació ecosocialista a les eleccions al Parlament, Joan Herrera, ha presentat aquest dissabte les '10 raons per no quedar-se a casa el 28-N', un recull de deu propostes electorals de Convergència i Unió que Herrera considera que provocaran 'retallades socials i agressions ambientals'. Segons el dirigent ecosocialista, 'CiU representa els riscos que aquest país tiri enrere per a molta gent treballadora i progressista' i per això ha demanat 'a l'electorat d'esquerres que es pot abstenir, que vagin a votar perquè no paguin justos per pecadors'. Herrera també ha considerat 'obscè' que, en temps de crisi, es proposin rebaixes fiscals.
joan herrera
Comparteix
   


Etiquetes
Herrera també ha remarcat que 'CiU no és el canvi, sinó la involució i el retorn. Cada rebaixa fiscal que proposa Convergència i Unió és una escola, un parc de bombers o una plaça menys en una residència'. Davant d'això, el líder d'ICV demana 'més impostos justos i equitatius per fer polítiques socials'.

En la campanya '10 raons per no quedar-se a casa el 28-N', ICV-EUiA critica, entre altres mesures, que CiU vol tornar 'els joves al segle XIX amb contractes laborals d'aprenentatge no retribuït i sense cotització' o que la formació nacionalista vulgui 'eliminar les mesures per limitar la contaminació i els accidents', en relació a la proposta de CiU de suprimir el límit de circular a més de 80 km/h als voltants de Barcelona.

Al peu de cada una de les deu raons d'ICV, s'ha posat el número de la proposta del programa electoral de Convergència que inclou cada una de les idees que critica el partit ecosocialista, com la 'privatització de serveis públics com els trens Regionals i Rodalies, sanitat i educació' o el 'transvassament del Roine', segons el document d'ICV.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Veterà fletxa Barcelona
31 d'octubre de 2010, 16.05 h

Una de les raons més importants dels polítics i que Herrera ha omès és el sou milionari que tenen els polítics.
I el poble com submisos es baralla entre ells defensant a una d'aquesta casta d'impresentables, sobretot els independentistes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Josep fletxa Barcelona
31 d'octubre de 2010, 11.29 h

http://esperit10dejuliol.blogspot.com

Acte d'abstenció per dignitat!!! No volem seguir a la roda autonomista i anar donant de menjar als polítics que la gestionen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
123 fletxa bcn
31 d'octubre de 2010, 10.25 h

Impresentable Herrera! vas (h)errat! Ja ho deian en Bob Dylan fa uns quaranta anys ... no hi ha dretes ni esquerres, hi ha els de dalt i els d'abaix... i tota la colla de patètics que volen estar a dalt, és per tenir-nos al demès a baix. A10Ñ


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
30 d'octubre de 2010, 20.00 h

Diu: "Cada rebaixa fiscal que proposa Convergència i Unió és una escola, un parc de bombers o una plaça menys en una residència". Davant d'això, el líder d'ICV demana "més impostos justos i equitatius per fer polítiques socials".

El que cal donar de baixa és els partits unionistes del Parlament!

Rés de tot això no serveix! Quan siguem lliures i estat podrem fer una escola, un parc de bombers i 10 places de residència més cada setmana. Només cal que l'espoliació que patim per p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.