directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras repta Sánchez a no quedar-se en un ''postureig progressista''

Considera que el nou president del govern espanyol pot triar si fer "canvis superficials com José Luis Rodríguez Zapatero o ser un estadista"

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció | El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha afirmat aquest dilluns que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, "pot arriscar-se o quedar-se en un postureig progressista" i triar si fer "canvis superficials com José Luis Rodríguez Zapatero o ser un estadista". 
© Rafa Garrido

Comparteix
   


Etiquetes
En una entrevista per escrit a Catalunya Ràdio, Junqueras ha demanat "respecte" al nou president espanyol, Pedro Sánchez, i l’ha emplaçat a “parlar amb el Govern català”.

"És el mínim que podem esperar, no poso el llistó gaire alt", ha afegit Junqueras, en què precisa que no es refereix a "un respecte cap al nosaltres individual" sinó a "un respecte cap a milions de catalans".

D'altra banda, Junqueras no s'ha mostrat optimista sobre si el canvi de govern a La Moncloa pot suposar més probabilitats que els dirigents independentistes surtin en llibertat. "Tant de bo, però no han emès cap mena de senyal "en aquesta línia". En aquest sentit, ha recordat que “es poden fer diversos gestos i n'hi ha algun de molt clar”, en clara referència a l'acostament a presons catalanes. 

Polèmica per les imatges difoses "sense consentiment"

Sobre les imatges difoses des de dins de la presó ha explicat que es van prendre “sense el nostre consentiment” i tot i que les imatges “no són degradants”, suposen una “intromissió en les nostres vides privades”.
 
Junqueras considera que l’empresonament a Estremera, lluny de Catalunya “fa patir el nostre entorn”, però que tot i això, “no hem de caure en provocacions”. “Ja no és venjança, és acarnissament”, ha afegit. En aquest sentit, ha expressat que la part més dura de la seva reclusió és “estar lluny de la família”, perquè “és injust que se’ls castigui a ells”. 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
12 de juny de 2018, 09.08 h

Això de "postureig" és ininteŀligible.
Traduïu al català, si us plau.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
11 de juny de 2018, 12.07 h

Catalunya és la regió d'Europa que ha captat més recursos de la Comissió Europea (CE) destinats a projectes d’innovació de petites i mitjanes empreses. En concret, 148 pimes catalanes han obtingut 61,9 milions d’euros a fons perdut per impulsar projectes d’R+D i innovació, segons dades d’Acció d'acord amb l’SME Instrument Data Hub. En concret, són fons competitius captats entre el 2014 i el 2017 procedents del programa SME Instrument de l’Horitzó 2020.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
BEJOTA fletxa bcn
11 de juny de 2018, 11.53 h

El 'procés' ahuyenta a ocho cadenas hoteleras catalanas.
Hotusa se ha evadido de Cataluña este lunes, donde se fundó hace 41 años y ahora dirigida por Amancio López Seijas.
Una de las mayores cadenas de hoteles españolas mueve hoy su principal filial desde Barcelona a la capital del país


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
!! !!★!! !! PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa .L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat || ||★|| ||
11 de juny de 2018, 09.51 h




Tant de bo , Oriol, puguessim creure que la probabilitat que P.Sanchez s'arrisqui per defensar allò que SAP que és just, fos una probabilitat alta.



. . . però crec que TOTS sospitem i temem que el P.Sanchez tirarà pel camí MÉS FÀCIL, que com tots sabem, a les ePPanyes passa per mostrar-se bel.ligerant contra els drets dels catalans. Això dona VOTS, i són els vots l'altre gran déu de la democràcia burgesa, junt amb els DINERS.




Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.