directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 10:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Àudio] Sardà perd els papers davant Baños en defensa de Borrell: ''els collons, agraeixes tu!''

Ja ho sabia el nou ministre espanyol que les seves paraules sobre Catalunya "a la vora d'un enfrontament civil" portarien cua

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció| Ja ho sabia el nou ministre d'Exteriors espanyol, Josep Borrell, que les paraules que va pronunciar ahir a 'La Sexta' sobre Catalunya "a la vora d'un enfrontament civil" portarien cua. I ho han fet: aquest matí, Xavier Sardà ha perdut els papers davant Antonio Baños a la tertúlia d'El món a RAC1, intentant justificar el ministre després que la seva entrevista de dissabte amb Joan Manel Serrat -que va deixar titulars com que "hi ha catalans que som mals catalans" i sobre una suposada "censura a TV3"- a la mateixa cadena on parlava Borrell també hagi rebut algunes crítiques. 
Un fotomuntatge de Tardà i Baños
Un fotomuntatge de Tardà i Baños

Comparteix
   


Etiquetes
"Què entenem per conflicte civil? Hi ha tensions socials a Catalunya entre la gent? Es pot fer un acte a la Universitat de Barcelona, un homenatge a Cervantes? Sí o no?", ha preguntat el periodista en defensa de la teoria de Borrell. A la qual cosa, Baños ha respost de manera contundent: "I la gent de falange pot anar impunement pels carrers i les platges?".

Acorralat, Sardà ha parlat sobre una suposada manca de llibertat d'expressió per l'unionisme -"aquells que estem en desacord ho dissimulem. Tu vius molt bé dient tota l'estona el que et sembla. Jo puc dir-ho una estona, però segons on sóc, no puc dir-ho"- i això ha fet que Baños li rebatés encara amb més força: "Ah, o sigui que hem establert un sistema dictatorial on coartem la teva llibertat? Pobre senyor Sardà! No pot parlar amb tota llibertat mentre el senyor Valtonyc, a l'exili, és un opressor! Fes el favor de ser seriós perquè hi ha gent exiliada pel que vol dir, i no és el teu cas", li ha etzibat. 

Davant això, Sardà li ha retret a Baños que ell 'ha fet més' pels drets i llibertats dels ciutadans que l'exdiputat cupaire: "Quan tu corries jugant a la plaça de les palmeres, més d'un ens estàvem jugant la vida", li ha tirat en cara Sardà. "Sí, sí, ja estàveu lluitant, molt bé... Quina culpa tinc de ser deu anys més jove que tu?", ha respost Baños amb un to que ha fet perdre els papers al comunicador. "No, no... No ho diguis amb aquest to, no em toquis els collons! No siguis un setciències! En aquells moments Valtonyc érem tots, i anàvem a aconseguir una miqueta de llibertat perquè ara tu puguis ser de la ANC", ha dit exaltat."Ui, sí, t'ho agraeixo moltíssim", li ha dit Baños. I ell ha continuat: "Els collons agraeixes tu! La punyeta agraeixes tu!". 


 
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
12 de juny de 2018, 20.14 h

ANTONIO BAÑOS ÉS UN HOME CULTE, D'ALTA PREPARACIÓ I AMB UN PROJECTE PERSONAL I SOCIAL DE CONTINGUTS DEMOCRÀTICS DEL POBLE I PER EL POBLE I DESD EL POBLE. XAVIER SARDÀ, ÉS UN POBRE MISERABLE SEGUIDOR DE LA MESQUINESA DEL REINO FINCA ESPAÑA. L'ÑUNICA ESPANYA QUE EISTEIX, PERQUÈ EL POBLE ÉS TOTALMENT OBJECTE D'EXTRACCIÓ, LA COBEJANÇA DELS NACIONALISTES ESPANYOLS ÉS D'UNA MANCA D'ÈTICA DE GRAN EMBALUM.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
11 de juny de 2018, 20.09 h

Els dilluns a RAC1 amb en Bastè i amb RAHOLA i SARDA es impossible seguir el programa . Ja fa temps que vaig decidir no escoltar.los mes. NI al programa del Bastè ni en cap altre programa de ràdio i TV en que hi siguin convidats a participar.

Tan RAHOLA com SARDA son uns prepotents que van de perdona tertulians per la vida., del RAC1 d'en Bastè. Avui pel que es diu ha estat esperpèntic.

Sincerament crec que tant si fa en SARDA com RAHOLA.....els dos es creuen ser els idiotes mes grans... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Per GaleusCA fletxa Ceive Breogán
11 de juny de 2018, 19.48 h

Aquest Sardà i la seua germana " más de lo mismo " tenen molta capacitat - CREUEN ELLS - per embolicar la troca. Però se'ls veu el lautó d'una hora lluny. Tertúlies a la sexta, debats i entrevistes,amb tertúlians que són tan democràtics que ttots són de la corda d'inda, losantos i marhuenda. Per cert al serrat que es vanta de ser xarnego,voldria dir-li que jo també ho sóc, per cert com ell amb cognom aragonès. Però em sento català i universal, amb una gran admiració per Raimon, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.