directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 21:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Les JERC entren en campanya pronosticant 'El Futur' de Catalunya

N'han repartit 50.000 exemplars · Compta amb dues portades diferents per explicar els dos horitzons que poden obrir-se després del 28-N

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Finalment s'ha aclarit la incògnita i el diari gratuït El Futur, que feia dies que s'anunciava a la xarxa, és una de les iniciatives estrella de les JERC de cara al 28-N. Fins a 50.000 exemplars del diari s'han distribuït aquest dimarts a universitats i estacions de tren i de metro, amb la voluntat d'alertar sobre les dues alternatives polítiques que s'obriran després de les eleccions. D'aquesta manera el diari compta amb dues portades diferents, una que especula amb un pacte PSC-CiU on 'Mas i Montilla governaran plegats una Catalunya que vol fer les paus amb la Constitució espanyola' i una altra portada que pronostica: 'Esquerra força un acord per la convocatòria d'un referèndum d'independència'. La voluntat de les JERC és mobilitzar els joves catalans perquè a les eleccions 'triïn el seu futur'.
futur jerc
Comparteix
   


Etiquetes
Aquest dimarts les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han desvelat la incògnita al voltant del diari El Futur que havia sorgit a la xarxa les darreres setmanes. Els joves republicans han repartit 50.000 exemplars del diari gratuït El Futur, el diari de campanya de les JERC, a les principals universitats, estacions de tren i de metro del Principat per explicar tot el que pot passar al país després de les eleccions del 28 de novembre.

Les JERC han decidit publicar elles mateixes aquest diari amb dues portades diferents, per explicar els que, segons ells, són els dos horitzons possibles que es poden obrir després de les eleccions al Parlament de Catalunya. Per una banda, creuen que 'es pot tornar a l'autonomisme involutiu d'una sociovergència forta', o per altra banda, 'engegar el camí cap a la independència si Esquerra és decisiva i pot forçar la convocatòria d'un referèndum'.

Les joventuts d'Esquerra també introdueixen en aquests escenaris diferents notícies en l'àmbit de les infraestructures i l'ecologisme (cementiri nuclear), les polítiques socials (polítiques de joventut) o la valentia a l'hora de defensar la llengua catalana (Llei del cinema i decret d'universitats) ja que les JERC consideren que en tots aquestes aspectes es faran importants retrocessos si Esquerra no és determinant.

El Futur també es pot llegir de manera electrònica al seu web, però amb la publicació en paper i de manera gratuïta les JERC volen denunciar la mancança existent en l'oferta de diaris gratuïts de qualitat en la nostra llengua.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
Jordi fletxa Olot
3 de novembre de 2010, 02.21 h

Doncs jo d'això en dic enganyar a la gent. Perquè no és cap diari, sinó un pamflet electoral. Molts ens havíem fet il·lusions... Per acabar trobant-nos amb una enganyifa. En un moment de tant de descrèdit polític, no s'ho haurien d'haver permès. Enganyar la gent només porta antipaties. Es podia haver fet el mateix sense dir mentides.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Lucas fletxa Barcelona
2 de novembre de 2010, 22.46 h

La veritat és que la campanya de màrqueting ha estat bé... el problema és que el producte ofertat és molt pitjor que el que ens anunciaven... Jo hagués preferit un bon diari català i gratuït i no quatre papers que només pretenen mantenir el tipus després de 4 anys penosos!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Pau fletxa Cardedeu
2 de novembre de 2010, 19.50 h

#5 el que tú vulguis, però aquí estem parlant de les JERC !


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Manel fletxa Barcelona
2 de novembre de 2010, 19.49 h

Ei Miquel de Sabadell; tu dius que els catalans volen declaracío unilateral de la independència, cosa per la qual és necessària una majoria absoluta. Tant esquerra com solidaritat com reagrupament tenen això als seus programes electorals. Mentrestant, esquerra exigeix fer un referèndum (apostar per la democràcia), mentrestant, solidaritat no té més propostes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Miquel fletxa Sabadell
2 de novembre de 2010, 18.44 h

Els Catalans,que no som d'ERC,no volem,referendum(ERC)
ni concert(CiU)
Volem"DECLARACIO UNILATERAL d'INDEPENDENCIA"


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Maria fletxa La Roca del Vallès
2 de novembre de 2010, 15.12 h

#3 Aquesta és la joventut valenta que necessita el nostre païs!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jacint fletxa barcelona
2 de novembre de 2010, 11.22 h

Sóc votant de CIU, però he de reconèixer que els joves d'ERC s'han emportat al premi a la millor campanya entre totes les joventuts polítiques. Treballo en el món del periodisme i fa dies que tothom no parava de preguntar i especular sobre el Futur i ningú no sospitava pas que fos una campanya de màrqueting viral política.


Valora aquest comentari:   votar positiu 26   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
REPUBLICÀ fletxa Barcelona
2 de novembre de 2010, 11.04 h

Ha estat una campanya de marketing perfecte ja que a mi i em sembla que a moltes altres persones, els han fet creure que el diari "el futur" era un nou diari gratuit al us i avui em estat pendents per veure si el podiem aconseguir.


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi-80 fletxa València
2 de novembre de 2010, 10.59 h

Doncs ja sabem. Eixe futur depèn de nosaltres. I Espanya ja sabem amb qui anirà. Només ERC pot evitar que el PSCiU siga la veu de l'amo de Moncloa a Catalunya i forçar-la a acceptar un Referèndum.


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.