directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP vol convertir Espanya en la màxima riota d'Europa: no descarta una moció de censura contra Sánchez

El tabler del joc de l'oca espanyol: De moción a moción, tiro porque hay corrupción

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | La política espanyola es podria convertir en la riota d'Europa i de les democràcies occidentals si el PP acompleix la seva paraula. El portaveu adjunt al Congrés, Teodoro García, ha explicat que els populars consideren que Sánchez "hauria de donar avui mateixes explicacions sobre la falsedat del seu currículum" i sobre la tria dels seus ministres, dos dels quals amb una trajectòria política esquitxada pel seu passat.
teodoro garcia, pp
Teodoro García, portaveu adjunt del PP

Comparteix
   


Etiquetes
Un rebot que encara dura
 
"Sánchez va presentar una moció de censura a un president que no ha estat imputat ni condemnat i no obstant això s'ha permès el luxe de posar a un ministre defraudador i a un altre que ens hem assabentat avui que està imputat com és el d'Agricultura", ha indicat. "Les acusacions que estem escoltant sobre ell i els seus ministres són prou greus per assumir les seves responsabilitats i que vingui a donar explicacions al Congrés". El portaveu adjunt del PP ha recordat que Sánchez "va presentar una moció de censura contra la corrupció que amb ell no s'aplica".
 
Una nova moció de censura?
 
És llavors quan ha obert la caixa dels trons i ha explicat que el PP podria presentar una moció de censura contra el cap de l'Executiu en el cas que Sánchez no ofereixi explicacions suficients sobre totes aquestes qüestions "Sánchez es va atribuir el càrrec de ser cap de gabinet a l'ONU quan en realitat no ho era", ha apuntat Teodoro García, que ha reiterat que "Sánchez ha de donar explicacions perquè va ser implacable amb aquells que han tingut situacions similars tant en matèria d'imputació, com d'informació del seu currículum".
 
L'amenaça s'ha concretat: "si no ho fa, anirem més enllà perquè aquest Govern no ha emanat de les urnes, no està aprovat per la majoria dels espanyols a les urnes".




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
15 de juny de 2018, 08.58 h

-tauler. No "tabler"


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.