directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 03:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Cs vol convertir el Valle de los Caídos en un ''cementiri nacional'' com el d'Arlington

El líder del partit, Albert Rivera, diu que seria un error deixar de banda el "consens" i avisa del risc de "dividir artificialment" el país "en dues Espanyes"

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció | El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha afirmat aquest dilluns que donarà suport al PSOE en matèria de memòria històrica si converteix el Valle de los Caídos en "cementiri nacional" i ho ha comparat amb el cementiri d'Arlington, als Estats Units. 
Albert Rivera gesticula durant la seva intervenció a la moció de censura a Mariano Rajoy
Albert Rivera gesticula durant la seva intervenció a la moció de censura a Mariano Rajoy
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes
"Si es presenta un projecte de llei seriós per convertir el Valle de los Caídos en cementiri nacional, com a Arlington, on hi ha tothom, és igual en quin bàndol va lluitar, enterrat juntament amb els herois nacionals és una cosa, si el que es vol dividir artificialment les dues Espanyes és una altra", ha comentat Rivera en una entrevista a Antena 3. Rivera, que ha demanat que qualsevol llei en aquest sentit es faci amb "consens", ha criticat que el govern de Sánchez miri enrere mentre Ciutadans mira cap al "futur".
 
"Ciutadans presenta demà una llei contra la precarietat laboral, en canvi el PSOE sense majories parlamentàries parlarà dels ossos de Franco i del Valle de los Caídos", ha indicat el president de Ciutadans, que ha reclamat "consens" per tractar un "tema del passat" que "per a a molta gent és important des del punt de vista sentimental".
 
Rivera també ha reclamat que es prohibeixin els "homenatges a terroristes". "No vull veure en el meu país homenatges ni a Franco ni als terroristes", ha afegit el president de Ciutadans. "Si volem ser demòcrates parlem de tot. Hi ha alguns partits que volen que no es pugui fer culte al franquisme però no volen evitar que es facin homenatges a terroristes", ha criticat.
 
Rivera ha dit, però, que es mantindrà a l'espera de la proposta que presenta el govern espanyol perquè "de moment tot són globus sonda". 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
19 de juny de 2018, 11.52 h



Rivera, i ja has fet la reserva......?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Sagi fletxa Cardedeu
18 de juny de 2018, 13.46 h

Albert Ribera: que parlis de dues Espanyes en referència al Valle de los Caídos és una clara defensa als franquistes.
Teòricament només hi hauria d'haver una Espanya, no? La no feixista, no? I dins dels No feixistes, tots els matisos que vulguis.
O sigui que si ara es reconverteix el Valle de los Caídos en memorial del Feixisme, es dividirà Espanya? En què? Que no estem tots d'acord que Franco era un Dictador Feixista?? En què es dividirà Espanya? En Feixistes i no feixistes? Quina l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Claravalls fletxa Claravalls
18 de juny de 2018, 13.23 h

Calla nazi ets com l'assassí que està allí.Aquest valle de l'assassí ha de ser destrossat, destruït, volatilitzat.Aquesta merda de valle ens la bufa,ens la sua i ens pixem sobre d"ell.Ets un miserable com tots els feixistes. Es la vergonya dels miserables franquistes com tu.
Fora de Catalunya tots els inadaptadats españolistes. Fora inadaptats... morts de gana,foteu el camp de Catalunya.Colonos més que colonos.
Catalunya no és ni serà mai España.//*//
Som República.//*/


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.