directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Exclusiva] Mossos Guilleries demana al Govern enfortir el Cos com a estructura d’Estat al servei de la construcció de la República

directe!cat té accés en primícia al manifest del Col·lectiu de policies on critiquen durament Ferran López

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | Les Guilleries és un col·lectiu dels Mossos que ha actuat en clandestinitat durant l'aplicació de l'article 155 que tant ha malmès el cos  policial català. La seva tasca ha estat importantíssima per a mantenir la dignitat dels Mossos i per a denunciar, des de dins, tot el que ha anat passant d'ençà que el Gobierno en comandés les ordres a través de Ferran López. Ara, han emès un nou comunicat que directe!cat ha obtingut en exclusiva on fan pressió al govern català de cara a implementar el mandat de l'1 d'octubre: "donarem suport a les decisions que prenguin els legítims responsables de la conselleria d'Interior i que tinguin per finalitat enfortir el Cos com a estructura d'estat al servei de la construcció de la República catalana."
mossos, unionistes, nacionalisme espanyol, policia
Un cotxe patrulla dels Mossos amb una estanquera
© Twitter

Comparteix
   


Etiquetes
El nou comunicat de Les Guilleries que aquest diari ha tingut accés en exclusiva, és molt dur amb el mandat de Ferran López, que ja ha dimitit, i enumera els sindicats espanyolistes de dins el cos que han donat suport a l'aplicació del 155. Sense citar-lo directament, parlen de López com un traïdor: "recordarem sempre aquell somriure connivent amb el magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena, les encaixades de mans amb el rei d'Espanya o l'assistència a actes organitzats pels enemics de Catalunya".
 
També recorden "som molts els mossos que no oblidem l'ignominiós silenci còmplice d'alguns alts comandaments davant la repressió general", que donaran suport a la conselleria d'Interior perquè faci dels Mossos una estructura d'Estat i acaben afirmant, en majúscules i tot, que defensaran les institucions catalanes i exigeixen la llibertat dels presos polítics.
 
Aquí teniu el comunicat íntegre:

COMUNICAT DE LES GUILLERIES (46)
 
Les diferents mostres de denúncia, solidaritat i record per la situació dels presos polítics catalans estan essent boicotejades per part de grups d'energúmens fanàtics moguts pel seu tarannà autoritari que pretenen silenciar i destruir qualsevol símbol de reivindicació democràtica contrari a la seva ideologia. 
 
I la pregunta que ens fem és: quin paper està jugant el cos de Mossos d'Esquadra per garantir la convivència ciutadana i aturar els atacs d’aquests grups d'ultres que amenacen la pau social?
 
En aquest context, el sindicat d’alts comandaments dels Mossos d'Esquadra (SICME), integrat al FEPOL-UGT-PSOE, ha trencat el seu silenci còmplice en relació a la brutal repressió, sense precedents a l’etapa postfranquista, patida pels catalans, i amb l’ajut dels altaveus mediàtics del règim, ha fet públic un desafortunat comunicat en defensa del cap del Cos designat pel 155, a la que s’han afegit també els sindicats espanyolistes SPC I SME.
 
Som molts els mossos que no oblidem l’ignominiós silenci còmplice d'alguns alts comandaments davant la repressió general, l'ostracisme i la persecució contra molts companys expedientats, processats i fins i tot detinguts, amb una total manca de suport i abandonament a la seva sort davant la repressió dels poders estatals.
 
Recordarem sempre aquell somriure connivent amb el magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena, les encaixades de mans amb el rei d’Espanya o l’assistència a actes organitzats pels enemics de Catalunya.
 
Guilleries dóna tot el seu suport a les decisions que prenguin els legítims responsables de la conselleria d’Interior i que tinguin per finalitat enfortir el Cos com a estructura d’estat al servei de la construcció de la República catalana. 
 
ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS.
 
Les Guilleries, 19 de juny 2018




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Stark Industries. fletxa Sant Esteve de les Roures, S.L.
21 de juny de 2018, 11.15 h

#6 El resultat va en alça, jo de tu m'informaría millor, perquè cada dia hi han més inversors, tu et penses que un inversor estranger abans no es documenta o que?


Òbviament que ho fa, però si inverteix a Catalunya tot i la situació política no és pas per por. Jo de tu plegaría i em fotaría una til.la, perquè primer no n'encertes ni una i segon que amb mi ho tens cardat, se del que parlo molt millor que no pas tu, endevina que estudio


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
BEJOTA fletxa bcn
20 de juny de 2018, 17.34 h

La inversión extranjera en Catalunya se redujo en un 61,7% en el primer trimestre respecto al mismo periodo del año pasado, hasta 346 millones de euros, según los datos del Registro de Inversiones Exteriores del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo publicados este miércoles.

Cataluña pierde el liderazgo del comercio textil: Madrid y Andalucía se colocan por delante tras la ofensiva independentista.


CONTINUEU AIXÍ COM AL QUEBEC...VEUREM EL RESULTAT.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
er cunyao fletxa hotel de luxe Las rejas relax club.
20 de juny de 2018, 12.21 h

És bo veure que a l'administració catalana, de tant en tant algú diu les coses pel seu nom i no es baixa els pantalons fins als turmells!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
20 de juny de 2018, 11.07 h

SABEM EL QUE HEU PATIT ELS MOSSOS, I HAN AVORTAT, FEINES TASQUES FETES, COM LA VIGILÀNCIA ALS TERRORISTES GIHADISTES, QUE EL GOVERN DE L'ESTAT, NO HO SUPORTEN, VOLENT L'EXCLUSIVA DEPREDADORA DE TOTS ELS ÀMBITS SOCIALS, I LA POLICIA LA VOL PER ACTUAR CONTRA ELS MOSSOS, COM VA FER L'ABRIL DE 2015, AVISANT-LOS QUE ELS ESPECIALISTES DELS MOSSOS ELS VIGILAVEN

DONCS TOTES ELS INICIATIVES QUE TENIU PEL PROGRÉS I UN FUTUR MILLOR LA COMPLAENÇA DE LA SOCIETAT I UN ENDAVANT! QUE US SEREM FIDELS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
!! !!★!! !! PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa .L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat || ||★|| ||
20 de juny de 2018, 10.02 h






COMO EL VINO DE JEREZ



Y EL VINITO DE LA RIOJA



SON LOS COLORES QUE TIENEN



LAS BRAGAS DE LA PANTOJA.





Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
QUATRE BARRES fletxa II*II Republica Catalana II*II
20 de juny de 2018, 08.28 h




Lady Vinagre, Arrimamadas, nomes son llaços grocs.
No s'ha d'agredir a les persones que els porten.
No es confongui, no son "estrelles de David".
Li estan sortint les idees ?.




Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
QUATRE BARRES fletxa II*II Republica Catalana II*II
20 de juny de 2018, 08.01 h




Primera reaccio per la dimissio del cap dels Mossos del 155:
Detencio dilluns nit a Molins de rei per part dels mossos a uns
que treien llaços grocs. A la fi, anem be.




Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.