directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] Borràs noqueja tots els diputats de Ciudadanos amb una lliçó de 'El Quixot'

La formació taronja intenta fer un numeret dels seus al Parlament i se'ls gira en contra

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció | Plantofada de la consellera de Cultura, Laura Borràs, a Cs durant la primera sessió de control del govern al Parlament aquest dimecres al matí. La formació taronja ha reclamat a la consellera que condemnés la protesta que fa dues setmanes va impedir un acte organitzat per Societat Civil Catalana a la UB sobre Miguel de Cervantes. 
© @SoniaSierra02

Comparteix
   


Etiquetes
Ho ha fet amb un numeret dels seus. Tota la bancada de Ciudadanos ha mostrat un exemplar del llibre 'El Quixot' mentre el diputat, Fernándo de Páramo, li preguntava a Borràs què pensava fer com a consellera.
 
"El fatxa Cervantes no va poder ser homenatjat en la universitat pública de tots els catalans", li ha retret el diputat de Ciudadanos.
 
En el seu torn de resposta, Borràs els hi ha parat els peus tot recomanant que es llegeixin el llibre. "Espero que l'hàgiu llegit", ha dit la consellera, tot afegint que "és el millor homenatge que es pot fer a Cervantes". Tanmateix ha recordat a la formació taronja que, com a professora universitària, va estudiar i té diverses publicacions acadèmiques sobre el tema. Fins i tot va rebre una invitació d'un expert en Cervantes de la Universitat Complutense de Madrid.

 
Sembla que el comentari de la consellera no ha agradat als membres de Cs. De fet, els diputats Sonia Siera i Miguel Martín Blanco han assegurat a Twitter que s'han llegit el llibre i que estarien encantats de comentar-lo al Parlament. Ho han dit en resposta a un tuit del periodista Quico Sallés.


 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
20 de juny de 2018, 18.03 h

EL NACHO MARTIN BLANCO EL BRILLANT C's HO ÉS PELS "OS VAMOS A MONTAR UN ULSTER", I L'AMISTAT AMB S.C.C., I TOTA L'EXTREMA DRETA, DONCS, AIXÒ SOLS, LA INCIVILITZACIÓ, EL BARBARISME DE TOTA MENA DE CREUS GAMMADES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
20 de juny de 2018, 17.59 h

`PASSA QUE C's,, FUNDAT PER CONSUMAR EL GENOCIDI DE LA LLENGUA CATALANS, ARA ENGRASCATS AMB LES MÚLTIPLES ESTAFES MATERIALS I MORALS VOLEN L'ÈTNIC, EMULANT A FRANCO. HITLER,I D'ALTRES QUE PORTEN AL MOLL DELS OSSOS, SEGUR QUR NO HAN LLEGIT EL QUIXOT, I A JOANOT MARTORELL I EL TIRANT LO BLANC, QUE CERVANTES ADMIRAVA, EN LLUR ESTULTÍCIA I IGNORÀNCIA SEGUR QUE NO CONEIXEN, ELS SÍMBOLS I LES GLÒRIES GUERRERES NACIONALISTES, SE'L HAN CRUSPIT, EL CERVELL.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.