directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 13:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

CDC veu pressions polítiques al darrere la fiscalia

Ho atribueix a la proximitat de la campanya electoral

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El diputat de CiU Jordi Turull ha denunciat aquest dimarts intents 'per terra, mar i aire' perquè el presumpte finançament irregular de CDC a través del Palau de la Música aparegués de nou en escena durant la campanya electoral. En roda de premsa, Turull no ha volgut dir-ho explícitament, però ha insinuat que el tripartit està al darrere de la petició de la fiscalia perquè s'investigui de forma separada el cobrament de comissions per part de CDC a través del Palau de la Música. 'Ens consta que els intents s'han redoblat aquests dies per intentar que aquest tema aparegués en plena campanya i que, a partir d'aquí, es poguessin fer totes les interpretacions capcioses que facin falta', ha apuntat.
jordi turull
Comparteix
   


Etiquetes
Tot i que no ho ha dit explícitament, ha acusat el tripartit de pressionar la fiscalia perquè demanés a la justícia una investigació a part sobre el presumpte finançament irregular de CDC a través del Palau. 'Ens consta que els intents s'han redoblat aquests dies per intentar que aquest tema aparegués en plena campanya i que, a partir d'aquí, es poguessin fer totes les interpretacions capcioses que facin falta', ha indicat. En preguntar-li a qui s'estava referint, Turull ha recordat declaracions polítiques de diferents partits que reclamaven que això es pogués veure abans de les eleccions. 'Tot va lligat', ha respost en preguntar-li si estava parlant de pressions de partits o d'institucions.

Turull creu que hi ha partits que ja fa temps que han 'sentenciat' a CDC

En qualsevol cas, el diputat, encarregat de la comissió d'investigació del Palau, ha subratllat que la petició de fiscalia no aporta res de nou, perquè 'tot penja de suposicions que la fiscalia diu que s'han d'investigar més'.

En canvi, ha denunciat que alguns partits ja fa temps que han 'sentenciat' CDC. 'Se'ls veu massa el llautó', ha afegit. Turull ha augurat que algunes formacions s'agafaran a aquest cas com un 'ferro roent', i ha aprofitat per demanar-los que siguin 'mínimament respectuosos amb l'Estat de dret i la presumpció d'innocència'.

En aquest sentit, ha defensat el 'bon nom' i la 'confiança absoluta' de CDC en la innocència i l'honestedat d'Àngel Colom, secretari d'Immigració del partit, i de Daniel Osàcar, administrador. 'Nosaltres col·laborarem al màxim amb la justícia perquè som els primers interessats en què això s'aclareixi d'una vegada i es deixi d'utilitzar això per posar en qüestió el bon nom de CDC', ha al·legat.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
l'esbirro fletxa la guingueta
3 de novembre de 2010, 13.19 h

molt divertits aquest de CiU demanen la presumció d'innocencia per a ells i acusen a la fiscalia de rebre presions. a més de quetionar publicament l'objectivitat de la justicia no apliquen el mateix criteri a la fiscalia i l'acusen de ser dirigida pel poder politic sense proves. Quina barra


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jordi-80 fletxa València
3 de novembre de 2010, 09.53 h

És simptomàtica la por que li té aquesta dreta regionalista, i qualsevol dreta en general, a la política. Quan els han enxampat amb la mà a la caixa, com en aquest cas, es queixen que la culpa és de la política. Home, clar, gràcies a la política i al poder (insuficient) que té el poble, es pot controlar a lladres crònics com aquests!

Com menys ERC i més CiU, menys política, menys poder públic, i més opacitat, més corrupció i més lladres. I menys Estat català, per suposat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Quim fletxa PPCC.
3 de novembre de 2010, 09.23 h

Apa Rgerdemerda flor i ex-llepa de l´estartort, com es nota que esteu molt nerviosos pel vostre endoll i que no teniu gens clar que us en sortiu i dir als vostres capos, que hay de lo mio, ara ja només falta l´altre mamón del trio calavera el bertran, bé segurament el bertran i un d´quests dos són el mateix amb diferents niks. Va intoxica que fa fort que encara us quedareu sense poder llepar. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
3 de novembre de 2010, 08.40 h

Si fos veritat que controlen tot el Jutge ja hauria mogut peça, però com aquest cop la cosa pot esquitxar a corrupCIU ho deixen per després de les eleccions, tot i el tuf que fa.
Tan sols recordar aquella dita que diu " diguem em qui vas i et diré qui ets" qui defensa a corruptes és que és com ells.
Bon dia i petons als mugrons ex llepa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Rogerdeflor fletxa Sant Martí de Riudeperes
3 de novembre de 2010, 08.21 h

Ex votant , tu vas penjar un dia un video del youtube de la corrupció del psc al baix LLobregat?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
3 de novembre de 2010, 08.15 h

Que els P$OEmontillistes i els seus "sòcis" segueixen la estratègia del "relat" a hores d'ara ho veu fins i tot un cec.

Després del 28-N guardarán aquest assumpte al calaix i a esperar que s'acosti el mes de maig, que toquen les municipals.

Aquesta manera de fer dels P$OEcialistes ja és tot un clàssic copiat de les repùbliques bananeres i les dictadures comunistes en que els "governs" controlen tots els organismes de l'estat en benefici pròpi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.