directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 11:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La fiscalia replica a CDC que la investigació sobre el Palau és 'imparcial'

Després que la formació hagi atribuït la petició a pressions polítiques per part del Govern

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Fiscalia Superior de Catalunya ha respost aquest dimecres a CDC que la investigació sobre el cas del Palau de la Música és totalment 'imparcial' i que la petició d'imputacions per les comissions que suposadament va pagar Ferrovial al partit nacionalista a través del Palau per aconseguir obres públiques arriba pocs dies abans de la campanya electoral perquè és el termini que va donar el jutge Juli Solaz. En un comunicat, la fiscalia nega 'categòricament' que la investigació s'hagi fet per 'indicació de ningú' i 'molt menys amb intencionalitat política', després que convergència ho hagi atribuït a la proximitat de les eleccions i més concretament a pressions provinents de l'entorn del Govern. 'La fiscalia, com és la seva obligació, actua de forma objectiva i imparcial en defensa de la legalitat i l'interès públic', ha recordat.
palau, música
Comparteix
   


Etiquetes
Segons el ministeri fiscal, els fets investigats 'presenten indicis sòlids de delicte' i la petició de més diligències, entre elles la imputació de càrrecs vinculats a CDC, respon a una providència dictada el 25 d'octubre pel jutge Solaz en la qual donava deu dies a la fiscalia per concretar nous fets delictius a persones imputades que encara no han declarat i per demanar la declaració de nous implicats en el cas.

La fiscalia va demanar ahir que es prengui declaració a Àngel Colom per haver cobrat diners de Fèlix Millet que suposadament van anar al partit nacionalista, i a Daniel Osàcar, tresorer de CDC, per presumptament haver cobrat en nom del partit comissions de fins el 4% per adjudicar obres públiques a Ferrovial.

Després de conèixer la petició d'imputació, el diputat de CiU Jordi Turull, que va representar la formació en la comissió d'investigació del Parlament sobre el cas, va insinuar que l'actuació de la fiscalia es devia a pressions polítiques per embrutar el nom del partit just abans de la campanya electoral, i va negar que la seva formació s'hagi finançat de forma il·legal.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
4 de novembre de 2010, 09.01 h

Millet y Montull son una parte de los corruptos en repartirse el pastel.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.