directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 08:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] Els Mossos no deixen que una unionista hiperventilada retiri llaços grocs en un polígon per on ha de passar Felipe VI

També s'han cremat fotografies del rei Felipe VI

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | Els Mossos d'Esquadra han desplegat un dispositiu d'ordre amb motiu de la presència del rei d'Espanya, Felipe VI, a terres de l'entrega dels Premios Fundación Princesa de Girona (FPdGi), una cerimònia que aquest any ha canviat la seu pel vet de l'Ajuntament de la capital gironina i on no hi assistirà cap membre del Govern.
rei, felipe, cdrs
Diverses persones contràries a la presència del Rei a Aiguaviva cremen fotos del monarca
© ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Els Mossos han blindat el Polígon Industrial Mas Aliu, un dels tres punts on hi ha convocades aquesta tarda concentracions de rebuig a la presència del monarca espanyol a terres gironines. Com sovint sol passar, el nacionalisme espanyol, sempre a remolc i a la contra, també ha convocat una concentració que ha aglutinat a quatre radicals extremistes hiperventilats.
 
Ha estat una d'aquestes persones que, amb tota la fatxenderia del món possible, ha començat a despenjar llaços grocs col·locats als finals. Però, tal com es pot veure al vídeo, un agent de la policia catalana li ho ha impedit.
 
A la concentració convocada pels CDRs diferents persones amb màscares d'elefants (recordant el passat caçador de Juan Carlos I) han cremat fotos del rei.

 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
29 de juny de 2018, 12.24 h

VIGILEU QUAN ANEU A COMPRAR, US PODEU TROBAR, QUE DEMANEU POMES I VEIU POMES I DIGUEU VULL AQUESTES POMES I US DIGUIN AIXÒ SON POMES, DONS JO VULL D'AQUESTES POMES, NO QUE SON POMES, COM PASSA AMB ELS PRESOS POLÍTICS,

PRESOS POLÍTICS, NO HO SON, QUE SI QUE ESTAN TANCATS PERQUÈ NO PENSEN COM EL GOVERN, NO QUE NO HO SON, DONCS QUÈ SON????????

CALDRÀ FER UN NOU DICCIONARI PEL GOVERN ESPANYOL?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Ercunyao Melo Afina fletxa Hotel del UXE Lá Rehá Clú
28 de juny de 2018, 23.20 h

Diu el govern d'Espanya, que no existeixen presos polítics i és una democràcia, fins aquí la versió espanyola dels fets, els presos polítics, no polítics presos com ells cínicament afirmen, els nostres presos polítics, NO ho són per cobrar comissions en negre de la caixa B del partit, ho són per posar les urnes i donar veu al poble sobirà de Catalunya, sotmès despòticament per la força a la voluntat dels ocupants castellans. Això srs. ocupants, és un pres polític, tancat per d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
28 de juny de 2018, 19.38 h

Com es que, el rei absolutista borbó dels espanyols, només te a favor aquests grupuscles feixistes de torn?

Per cert! Avui han absolt els periodistes que van publicar que Trias tenia un fals compte a Suïssa i el jutge de Madrid considera que la informació de 'El Mundo' provenia d'una font "fiable i seriosa." En fi!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
28 de juny de 2018, 18.38 h

BE PELS MOSSOS. MOLT BE PELS MOSSOS QUE FAN LA SEVA FEINA SENSE POR A LES INTIMIDACIONS, QUE UTILITZEN ELS UNIONISTES AMB TOTA LA BARRA DEL MON, SABENT QUE ELLS ESTAN EMPARATS. QUINS VALENTS DE PACOTILLA. DESCERVELLATS ES EL QUE SON. LA NOSTRA GENT, EL NOSTRE POBLE SI QUE HA DEMOSTRAT ENTERESA I VALENTIA, A MES D'ENTENIMENT FENT FRONT A LES AGRESIONS ESPANYOLISTES, SENSE COMPORTAR-SE COM ELLS, QUE, PER LA SEVA DESGRACIA NO PODRAN GAUDIR MAI D'AQUESTA SATISFACCIÓ. SER CATALA, NO TE PREU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.