directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El candidat del PSOE i Podemos a dirigir RTVE esborra el seu passat a la xarxa per evitar ser el nou Màxim Huerta

De 14.073 tuits només han sobreviscut 224

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció| Sembla que la polèmica que va envoltar el ministre més breu de la democràcia espanyola, Màxim Huerta, pels seus tuits abans de ser nomenat per Pedro Sánchez ha deixat marca a la política espanyola. Potser per evitar repetir-la, el candidat del PSOE i Podemos a dirigir RTVE va esborrar -segons avança 'El Independiente'- 13.885 tuits abans de ser proposat pels partits per a ser el nou president de l'ens públic. 
Andrés Gil
Andrés Gil
© Twitter

Comparteix
   


Etiquetes
Andrés Gil, redactor en cap de política d'Eldiario.es, sona com el nom de consens entre ambdues formacions; ja que el candidat que proposi l'executiu de Pedro Sánchez al Congrés necessitarà els vots dels de Pablo Iglesias -juntament amb els d'altres com ERC o el PNV, que han mostrat ja les seves reticències- per a ser confirmat en el càrrec.  
 
Segurament conscient de les seves possibilitats de dirigir el mitjà públic espanyol, Gil va començar a preparar el terreny i el primer que va fer és esborrar el seu passat a la xarxa: de 14.073 tuits que havia publicat fins al passat 22 de juny, del seu compte de Twitter han desaparegut 13.885 publicacions. Tot just han sobreviscut 224 missatges (la majoria, enllaços a notícies publicades per Eldiario.es i alguns retuits a periodistes afins, sense cap rastre d'opinió), el primer del passat 30 de maig, tot i que el periodista va crear el seu perfil a Twitter l'any 2008. 

El nom de Gil no ha agradat entre els treballadors de RTVE, que segueixen reclamant una despolitització de la cadena pública espanyola. Amb tot, sembla que això encara està lluny d'arribar, sobretot tenint en compte el relat que ha explicat -via Twitter- la directora de 'Público', Ana Pardo de Vera, a qui Pablo Iglesias va proposar el càrrec però que va ser finalment rebutjada. 




































COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
29 de juny de 2018, 19.33 h

Franquistas, falangistas, fascistas, nazis, aporellistas, tavernícolas, talibarnios... Franco, Rivera, Mussolini, Hitler... la SSS, la CoSSpedal, el ppSSoE, la Falangita y su primo el Rivera-bis. La misma mierda FASCISTA, hijos y nietos del franquismo social reunidos para defender el cortijo podrido de los Borbones, sucesores de Franco, y su corte de compi-yoguis oligarcas del palco del Bernabeu. Los mismos lameculos y perros rabiosos de siempre al servicio de los mismos cortesanos parásitos ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS TABARNIA´S PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS: PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE ESTREMERA.
29 de juny de 2018, 19.05 h

¿CREIAIS QUE TRAS EL PIG DEMONT NO SE PODRIAN SUPERA SUS NIVELES DE RIDICULO INTERNACIONAL? KIM JONG TORRA LO HA HECHO Y SE HA LLEVADO UNA PANTOFLADAS A DOS MANOS DEL EMBAJADOR DEL REIN ODE ESPAÑA.

AL RACISTA TORRA NO LO VAN A INVITAR YA NI A SU JUNTA DE VECINOS

Armenia, contra las ‘fake news’ del boicot a Morenés
El presidente Sarkissian desmiente que se negara a saludar al embajador español como protesta por su réplica a Quim Torra en la inauguración del Folklife Festival

http://... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
29 de juny de 2018, 18.17 h

The Financial Times group recognises Catalonia as the best Southern European region for investment for 2018 and 2019

The Financial Times fDi Magazine calculates this based on five criteria: economic potential, labour environment, cost effectiveness, infrastructure and business friendliness.

It also rates Catalonia as having the best investment attraction strategy amongst the regions in Europe qualified as large.

In Catalonia, the Catalan Government via Catalonia Trade & Investment, the publi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
BEJOTA fletxa bcn
29 de juny de 2018, 18.13 h


Entre las 458.235,37 empresas que han huido de Catalunya desde esta medianoche, no espereis encontrar "LA ALMEJA PALPITANTE" que es el puticlús donde se prostituye mi mamá


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.