directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 21:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Montilla es fa l'orni preguntat sobre la participació dels socialistes en manifestacions amb l'extrema dreta

En una entrevista a 'El Temps'

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció| "Suposo que no hi estava convidada aquesta gent. Jo no vaig a manifestacions. Només vaig anar a la de la sentència de l’Estatut i a la de després del desgraciat atemptat terrorista de Barcelona i Cambrils. A les manifestacions no es pot controlar qui hi va. De sempre, fins i tot quan hi havia manifestacions la clandestinitat, existeix la possibilitat que hi hagi gent provocadora minoritària. Això no desqualifica una convocatòria". Aquesta ha estat la resposta de l'expresident de la Generalitat, José Montilla, preguntat en una entrevista a 'El Temps' sobre el fet que hi hagi hagut "una part minoritària, però notòria, de persones d’extrema dreta" en manifestacions en les quals ha participat el PSC per defensar la unitat d'Espanya. 


 
Montilla, en una imatge d'arxiu
Montilla, en una imatge d'arxiu

Comparteix
   


Etiquetes
Sobre la possibilitat que aquesta presència de la ultradreta es pugui evitar, ha contestat que ell "no sap" com es fa això. "Durant una determinada etapa hi havia manifestacions molt pacífiques, ja en democràcia, acabaven amb grups d’encaputxats que cremaven contenidors. Això no desqualifica els objectius. Les manifestacions
no es poden deixar de fer perquè vinguin grups minoritaris. Si fan coses que trenquen amb l’ordre públic el que ha de passar és que actuïn els Mossos d’Esquadra", ha dit.

Però l'entrevistador ha insistit, davant les respostes difuses de Montilla. "Si aquestes convocatòries les organitza una organització com Societat Civil Catalana, que malgrat no ser d’extrema dreta inclou persones d’aquesta ideologia, és més fàcil que apareguin a les manifestacions?", li ha preguntat. Però no ha aconseguit una resposta més clara de l'expresident: "No ho sé. Perquè com que no he anat a cap d’aquestes manifestacions, tampoc tinc elements. No sé bé ve qui les convoca. No em preocupa", ha dit. I, preguntat sobre si té coneixement de qui forma SCC, Montilla ha reconegut que sí però -ha justificat- "les persones que donen la cara són persones que, moltes d’elles, tenen un passat democràtic".

El periodista ha qüestionat Montilla sobre l'anterior president de SCC, Josep Ramon Bosch i Codina -fill d'un conegut franquista de Santpedor, i que prové de l'organització Somatemps- i ell ha defensat que ja no presideix l'organització. "Continua essent part de l’organització...", ha insistit l'entrevistador i Montilla ha volgut tancar el tema afirmant que "no sóc especialista en aquesta organització".




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
9 de juliol de 2018, 19.02 h

Franquistas, falangistas, fascistas, nazis, aporellistas, tavernícolas, talibarnios... Franco, Rivera, Mussolini, Hitler... la SSS, la CoSSpedal, el ppSSoE, la Falangita y su Primo el Rivera-bis. La misma mierda FASCISTA, hijos y nietos del puto franquismo sociológico reunidos para defender el cortijo podrido de los Borbones, sucesores de Franco, y su corte de compi-yoguis oligarcas del palco del Bernabeu. Los mismos lameculos y perros rabiosos de siempre al servicio de los mismos cortesanos ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS TABARNIA´S PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS: PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE LLEDONERS
9 de juliol de 2018, 18.40 h

JUA JUA JUA JUA JUA

N.B.: ECHO ALGO DE MENOS ALGUN ARTICULO Y FOTO DEL PIG DEMONT. ¿ NO SERA QUE YA LE ESTAIS OLVIDANDO A EL Y A SU ESPACIO LIBRE DE BRUSELAS?. YO LE ECHO MUCHO DE MENOS, AY, AQUELLOS DIAS HISTORICOS ¿O ERAN HISTERICOS?


JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.