directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La germana de Puigdemont fa una crida a la participació a la manifestació de dissabte

Des de l'ANC i Òmnium consideren "absurd" que s'arribi a jutjar l'expresident per malversació i d'altres encausats per rebel·lió

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció | La germana de Carles Puigdemont, Anna Puigdemont, ha animat a participar a la manifestació que es farà aquest dissabte a Barcelona, en favor dels "presos polítics" i els exiliats. La germana de l'expresident espera una assistència "massiva" de persones per tal que Alemanya "vegi amb uns altres ulls el que estem reclamant". 
Pla curt de la germana de Carles Puigdemont, Anna Puigdemont, durant el parlament aquest dissabte 7 d'abril
Pla curt de la germana de Carles Puigdemont, Anna Puigdemont, durant el parlament aquest dissabte 7 d'abril
© Gerard Vilà

Comparteix
   


Etiquetes
Tant l'ANC com Òmnium consideren "absurd" que s'arribi a jutjar Puigdemont per malversació i a d'altres encausats per rebel·lió. Les entitats sobranistes, però, ja han deixat clar que "tampoc accepten" que es processi l'expresident per un delicte de malversació. "Tenim molt clar que només volem que el president Puigdemont torni en llibertat. Posar les urnes perquè els ciutadans decideixin no és cap delicte", ha reblat el president d'Òmnium al Gironès, Sergi Font. De moment ja s'han omplert una vintena d'autocars de diferents pobles de la demarcació que aniran a Barcelona aquest dissabte.
 
La germana de Carles Puigdemont espera que la manifestació en favor dels "presos polítics", que es farà a Barcelona aquest dissabte, serveixi perquè els jutges alemanys "vegin amb uns altres ulls" l'extradició de l'expresident català. En una compareixença per explicar quins serien els actes que es farien des de Girona de cara a la reivindicació del cap de setmana, Anna Puigdemont ha reconegut que encara no havia pogut parlar amb el seu germà, però espera que la marxa sigui "massiva". "Si la gent surt al carrer, ens dona força per seguir endavant", ha reblat en una roda de premsa en la que ha comparegut en representació dels familiars dels presos i dels exiliats. 
 
A la germana de Puigdemont l'han acompanyat el president d'Òmnium al Gironès, Sergi Font, i el seu homòleg de l'ANC a Girona, Adam Bertran. Tots dos han coincidit a qualificar d'"absurd" el fet que es pugui jutjar a alguns presos per rebel·lió, i en canvi Puigdemont per malversació. "Si el cap de la trama segons Llarena no està encausat per aquest delicte, com ho poden estar els altres", ha assenyalat Bertran.
 
Per la seva banda, Font ha deixat clar que "tampoc accepten" que es jutgi "se'l jutgi" per malversació. "Esperem que amb els recursos que han d'interposar les defenses es vegi que no hi ha hagut cap delicte", ha assenyalat. Font ha deixat clar que els presos "són ostatges" i per tant "no hi haurà cap pacte amb la Fiscalia".
 
Bertran ha demanat que "algunes persones reflexionin" després de la decisió dels jutges alemanys i espera que "al final s'imposi el sentit comú". "Aquesta situació d'incertesa s'acabarà resolent perquè no hi ha cap delicte de malversació i no acceptarem cap judici contra Puigdemont o la resta de presos i exiliats", ha etzibat.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
Owen Bentley fletxa Poso Tabàrnia al GPS i em surt una casa de putes a la Jonquera amb Arrimadas de propietària
14 de juliol de 2018, 19.28 h

#1 Que t'he dit? que callis o seràs eliminat


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
12 de juliol de 2018, 18.24 h

Barcelona acollirà el congrés audiovisual més important del món al 2020

Barcelona acollirà a partir de 2020 una altra fira internacional que tindrà un impacte econòmic similar al Mobile World Congress. Es tracta del congrés més important del món audiovisual a nivell mundial, que es coneix com a ISE i reuneix més d'uns 80.000 visitants.

Segons ha avançat La Vanguardia, aquesta convenció abandonarà Amsterdam, la ciutat on feia anys que se celebrava, per traslladar-se a la capital... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Roc Barceló fletxa Maresme or.
12 de juliol de 2018, 18.21 h

LA IMPUNITAT FATXA S´HA D´ACABAR !.
Ja comença a ser hora que el Govern posi tots els Mossos actius per a fer front al nazisme paÑÑÑÑÑol. Canya als antidemòcrates.
Volem detencions ja !.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
bejota fletxa bcn
12 de juliol de 2018, 17.41 h

4.550 empresas han salido de Cataluña desde el 1 de octubre
El entonces presidente de la Generalitat, Artur Mas, pedía calma en un mitin de Junts pel 3% diciendo que no se marcharía ningún banco de Cataluña porque representa el 20% del mercado español y no son ni las hijas de la caridad ni las hermanitas de los pobres. Octubre 2017 Junqueras: No va a haber una huida de empresas de Catalunya. La empresa que dirige una prima de Puigdemont cambia de domicilio social.

N.B.# 4:LI RECORDO QUE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
12 de juliol de 2018, 17.07 h

Franquistas, falangistas, fascistas, nazis, aporellistas, tavernícolas, talibarnios... Franco, Rivera, Mussolini, Hitler... la SSS, la CoSSpedal, el ppSSoE, la Falangita y su Primo el Rivera-bis. La misma mierda FASCISTA, hijos y nietos del puto franquismo sociológico reunidos para defender el cortijo podrido de los Borbones, sucesores de Franco, y su corte de compi-yoguis oligarcas del palco del Bernabeu. Los mismos lameculos y perros rabiosos de siempre al servicio de los mismos cortesanos ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
12 de juliol de 2018, 16.56 h


#1 ENVIDIA QUE LE TIENES, PORQUE ES MUCHO MAS GUAPA QUE TU Y NO TIENE TUS ASQUEROSAS ALMORRANAS DE LAS QUE SIEMPRE HABLAS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Joan Jaume fletxa Catalunya Nord
12 de juliol de 2018, 16.56 h

Tots a Barcelona, dissabte 14 de juliol per la llibertat dels presos i exiliats, la democràcia i la República catalana.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS TABARNIA´S PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS: PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE LLEDONERS
12 de juliol de 2018, 15.51 h

se nota por lo fea que es

tienen el pelo mocho igual


jua jua jua jua jua jua


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.