directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 14:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'absurda excusa de Ballesteros per justificar els seients buits durant els Jocs del Mediterrani

Diu que no són presents figures de renom “com Roger Federer o Rafa Nadal"

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció | L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha reconegut que es van vendre menys entrades de les que preveien a les competicions dels Jocs Mediterranis però ha defensat, tot i que encara no hi han dades oficials, que l'assistència mitjana als estadis va ser superior a la de les últimes dues edicions a Mersini (Turquia) i Pescara (Itàlia). La raó, segons Ballesteros, és que en aquests jocs no hi havia atletes de renom com "Roger Federer o Rafa Nadal".
© @jordimartifont_

Comparteix
   


Etiquetes
"Tot i que s’ha vist algun estadi buit, a les semifinals i finals es van veure més instal·lacions plenes, sobretot en atletisme i natació, on hi havia atletes de nivell”, ha reblat Ballesteros que ha justificat que als Jocs no són presents figures de renom “com Roger Federer o Rafa Nadal", i que els esportistes "tenen bon nivell però menor”, i que això fa que la capacitat d’atracció es vegi limitada.

A banda, ha argumentat que hi havia altres disciplines de menor seguiment, com la petanca o tir amb arc, que difícilment arrosseguen grans xifres de públic.

Sense dades oficials, encara

Gairebé dues setmanes després de la cloenda dels Jocs, l'alcalde ha explicat que encara no tenen les dades sobre les entrades i assistència tancades, a l’espera que l’empresa Ticketmaster, encarregada de la venda, faci la liquidació corresponent. “Estem per sota de la previsió, però ja ho sabíem, perquè la previsió era omplir al 100% els estadis i no es van omplir”, ha reconegut Ballesteros, que fa un bon balanç dels Jocs, que “els comitès internacionals van qualificar d’excel·lents”.

Ballesteros, que no ha sabut concretar el percentatge d’ocupació als estadis dels Jocs, i tampoc el de les dues edicions anteriors que l'esdeveniment esportiu a Tarragona hauria superat, ha explicat que es volen donar les xifres quan ja estiguin “tancades” i no les provisionals. 

Creu que han estat un èxit

Amb tot, Ballesteros creu que els Jocs Mediterranis deixaran un bon llegat a la ciutat i manté que encara ara no es pot avaluar i que falta distància en el temps. En aquesta línia, ha recordat que als Jocs Olímpics de Barcelona, el 1992, “va haver-hi autobusos que no van arribar a les seus, altres seus que van obrir més tard”, i que “tot això va passar com a anècdota” i a Tarragona “s’ha intentat elevar a categoria”. “Va haver-hi cinc errades”, ha defensat.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
QUATRE BARRES fletxa II*II Republica Catalana
13 de juliol de 2018, 15.46 h




Frau-Ballesteros, t'has venut a la rojiguarra i has FRACASAT!!!



Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.