directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 12:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Promouen un País Valencià independent al marge de Catalunya

Estat Valencià pretén aglutinar el sobiranisme valencià estricte esgrimint la impossibilitat d''encaix amb Espanya'

Comentaris 27  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El sobiranisme valencià estricte ja ha arribat. La idea de trencar amb Espanya sense comptar amb Catalunya s'està bastint mitjançant el partit Estat Valencià, que advoca per declarar unilateralment la independència del País Valencià. Tenint aquesta premissa com a eix central del seu programari, la minoritària formació pretén concórrer a les eleccions a les Corts Valencianes que es celebraran l'any vinent brandant la tesi que, segons exposa Joan Sorribes, secretari general de la formació, el 'constitucionalisme s’ha esgotat perquè Espanya així ho ha decidit'. Per fer-ho, Estat Català comptarà amb dos altres formacions valencianes com República Valenciana i Esquerra Nacionalista Valenciana alhora que vol integrar diverses entitats i grups d'àmbit local per fer més visible la proposta.
Joan Sorribes remarca que Estat Valencià es vol desmarcar de les altres formacions com Esquerra Republicana del País Valencià o les CUP, que defensen la sobirania dels Països Catalans. Segons exposa el secretari general, la formació valenciana 'no està per promoure cap altra obediència que no sigui l’estrictament valenciana', alhora que veu com a impossible un 'encaix amb Espanya'.

Suports de Reagrupament

Diversos membres valencians de Reagrupament han donat suport a aquesta candidatura que es presentarà el proper mes de gener i que anirà a les eleccions valencianes de l'any vinent, encara que ho fan a títol individual. Preguntada sobre la possibilitat de concórrer als propers comicis a les Corts Valencianes, la formació de Carretero no ha desvelat si presentaran llistes, encara que, a dia d'avui, 'no hi ha hagut cap contacte formal'.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#28
Sempre Blau fletxa VALENCIA
30 de setembre de 2014, 11.01 h

Quina manía teniu els catalans de ficarse en Valencia, dixeumos en pau Valencia no a segút mai ni será catalana, quedeuse ahí en les vostres megalomaníes de grandea intentant furtar lo que mai heu tingut. >Historia que no llegendes, Sigle D´or, etc..


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
15 de juny de 2013, 21.38 h

#26 No te entiendo, te parece mal que en Valencia nos hayan "españolizado" pero te parece bien que nos hayan "catalanizado" ...No se porque pero yo trato tan bien a los catalanes como a los andaluces como a los gallegos, aqui los anticatalanistas son unos pocos blaveros y estos nuevos independentistas valencianos, una minoria muy minoritaria.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Jordi fletxa Vic
22 de maig de 2013, 21.08 h

De ruta per castelló... De vritat no em pensava pogues estar tant malament....si parlo amb català la majoria em miren malament..... La tipica contesta: queeee? Kuan demanes per "parlar amb l encarregat de compres" faxisme pur.... Valencians.... Molta sort!!no us abandonarem... Per mlts q ni hagin de espanyolistes.... Per mlt q em volguin dir jorge en contes de Jordi, com em dic, no us amagueu se que es dificil pero la por mai a portat enlloc potser sou mes dels que us penseu... S em fa difi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
valencià del nord fletxa Alt Empordà
6 de novembre de 2010, 14.45 h

#18 Estaria molt d'acord amb el que dius. Amb TOT, menys en una cosa: escriu en català, si us plau. L'única llengua oficial en aquest estat federal que dius no ha de ser cap altra que el català. La llengua que fas servir seria una llengua ESTRANGERA i es podria aprendre a l'escola com a llengua estrangera, res més. Qui la preferisca a l'anglès o al francès, que la triï. Si us plau, no t'ho prenguis malament, però la llengua és el senyal d'identitat nacional. Si en parlem una altra anem... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
valencià del nord fletxa Alt Empordà
6 de novembre de 2010, 14.36 h

#19 A tu se't pot aplicar un sol adjectiu: català RENEGAT!!!! Els renegats com tu no tindreu mai el passaport català i us n'haureu d'anar al vostre país:ECSPANYA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
5 de novembre de 2010, 21.49 h

El millor és aglutinar l'independentisme català/valencià/balear/rossellonès/etc. perquè si el dividim encara seria més difícil. Però em sembla molt respectable la idea d'un Estat valencià independent, on molt problablement no hi hauria tanta mentida com la que hi ha actualment, i la gent reconeixeria que el català, el valencia, el balear i la resta de variants són la mateixa llengua.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Llibertat fletxa Barcelona
5 de novembre de 2010, 21.40 h

#20
El que deia, vius enganyat i sobretot amargat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Àlec fletxa Reus
5 de novembre de 2010, 19.54 h

#19 Amb la meva vida faig el que vull. Mentres tu t'estàs fent palles davant l'ordinador altra gent treballa perquè el català torni a la normalitat, torni a tenir llibertat plena i s'ens consideri gent normal, o què passa que per viure en aquest món s'ha de parlar castellà, treballar i pagar carreteres i aeroports d'un altre lloc perquè són incapaços d'acotxar el llom per pencar i aquí ens matem perquè els altres visquin amb l'esquena dreta?? Ah no! Amb la meva vida treballo pel bé ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Llibertat fletxa Barcelona
5 de novembre de 2010, 19.19 h

Assumir d'una puta vegada que sou espanyols i que Catalunya mai serà independent. Us creieu les vostres pròpies mentides i fins i tot us doneu suport els uns als altres.
Obriu els ulls i penseu una mica i no repetiu les mateixes mentides una i altra vegada.
Sortiu d'aquesta secta destructiva que us tenen absorbit el cervell i gaudiu de la vida i no visqueu tan amargats.
Només es viu una vegada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.