directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 20:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

El .cat es consolida com un dels dominis més segurs del món

Ocupa el quart lloc en seguretat segons un estudi de McAfee

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Per segon any consecutiu, el domini .cat se situa en el quart lloc, entre els 283 dominis d'Internet que hi ha al món, pel que fa a la seguretat de navegació. L'informe anual que l'empresa de seguretat McAfee ha publicat confirma el lideratge del .cat en el camp de la seguretat, segons informa la Fundació puntCAT. Aquest estudi, basat en l'anàlisi de 27 milions de webs de 120 països, assenyala el .travel (domini genèric de la indústria del viatge) lidera aquesta classificació. Per centèsimes percentuals, .cat se situa en el quart lloc de la classificació, empatat amb altres sis dominis, com són.edu (educació superior), .jp (Japó), .gg (Guernsey), .hr (Croàcia), .ie (Irlanda) i .ch (Suïssa).

Comparteix
   


Etiquetes
Per centèsimes percentuals, .cat se situa en el quart lloc de la classificació d'aquest estudi independent, on s'han avaluat gairebé 4.000 pàgines amb domini .cat i s'ha detectat algun tipus de risc en només 7 d'aquestes pàgines. Només tres dominis genèrics, és a dir, que no pertanyen a estats - .cat, .travel i .edu - es troben entre els 20 dominis amb la navegabilitat més segura del món.

En l'informe actual, el .cat ha avançat dos posicions respecte al passat estudi, on es van analitzar menys pàgines, al voltant de 3.500, trobant riscs en 9 d'elles. Les debilitats detectades, vulnerables a presentar un risc en la seguretat de la navegació, podrien estar causades per la manca d'actualització del programari que els dominis en risc fan servir, segons apunta la Fundació puntCAT, que té la finalitat de potenciar una Internet catalanoparlant segura i de qualitat.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Carles fletxa Girona
5 de novembre de 2010, 21.35 h

Per llàstima el fet que sigui dels tres dominis genèrics, és a dir, que no pertanyen a estats - .cat, .travel i .edu - que es troben entre els 20 dominis amb la navegabilitat més segura del món.

I lo maco que seria que fos dels més segurs dels altres 17 que SÍ PERTANYEN AL SEU ESTAT


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi fletxa Bcn
5 de novembre de 2010, 19.58 h

Llàstima que encara hi ha massa dominis ".cat" que són falsos, o entitats que tot i tenir el domini sembla que se'n avergonyeixin (p.e. www.lacaixa.cat redirecciona a www.lacaixa.es).


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.