directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 11:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

PP i PSOE blinden la monarquia espanyola dels escàndols destapats per Corinna

Veten que Hisenda parli al Congrés sobre els comptes de Juan Carlos I

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Redacció/EP| PP i PSOE han tombat a la Mesa del Congrés espanyol la sol·licitud d'Unidos Podemos perquè la ministra d'Hisenda, María José Montero, comparegui a la Càmera per parlar de les revelacions de Corinna zu Sayn-Wittgenstein sobre les irregularitats fiscals suposadament comeses pel Rei emèrit, Juan Carlos I. S'han justificat dient que la Constitució reconeix inviolabilitat al Cap de l'Estat i el fet que "no està subjecte a responsabilitat", però Juan Carlos I no ho és des que va abdicar en favor del seu fill Felipe VI. 
Juan Carlos I i Corinna
Juan Carlos I i Corinna

Comparteix
   


Etiquetes
La Carta Magna espanyola també blinda la lliure distribució que el Rei fa de la partida global que rep cada any dels Pressupostos Generals de l'Estat. En unes converses gravades pel comissari José Manuel Villarejo, en presó preventiva per delictes d'organització criminal, suborn i blanqueig de capitals, Corinna revelava que Joan Carles I tenia comptes a Suïssa i cobrava comissions. 
 
Davant aquesta informació, IU va registrar al Congrés una sol·licitud perquè la titular d'Hisenda expliqués "les accions que el seu Ministeri farà a l'hora d'investigar les possibles estructures opaques al fiscal creades pel Rei Emèrit Joan Carles de Borbó, que inclourien tant comptes a Suïssa a nom d'Álvaro d'Orleans, com la utilització de testaferros com Corinna a l'hora d'ocultar propietats i patrimoni a l'estranger".
 
Aquesta petició va ser rebutjada a la reunió que la Mesa del Congrés va celebrar aquest dimarts, segons ha explicat en roda de premsa la diputada d'IU Eva García Sampere, que ha qualificat de "molt greu" aquest rebuig que la seva formació atribuïa també a Ciutadans. No obstant això, fonts de Ciutadans han precisat  que no és cert que els seus representants a la Mesa del Congrés rebutgessin aquesta petició d'Unidos Podemos. Després de consultar les recomanacions dels lletrats de la Cambra, van decidir abstenir-se. 
 
En aquest sentit, els serveis jurídics del Congrés recorden el caràcter "reservat" de "les dades, informes o antecedents obtinguts per l'Administració Tributària en l'acompliment de les seves funcions, conforme a l'establert a la Llei General Tributària. "L'Agència Tributària, per llei, no parla de contribuents, d'expedients, ni investigacions": és la resposta que fins ara ha donat la ministra d'Hisenda quan se li ha preguntat pels enregistraments de Corinna, sense revelar si existeix una investigació sobre Joan Carles I.
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Vita Brevis fletxa Banyoles
19 de juliol de 2018, 11.08 h


Perquè són com ells....

És allò tan espanyol que diu, "DIME CON QUIEN ANDAS Y TE DIRÉ QUIEN ERES"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
19 de juliol de 2018, 09.22 h


A MI LA MONARQUIA ESPAÑOLA ME CAE MUY MAL, PORQUE NO LA ELEGIMOS NOSOTROS, LA IMPUSO FRANCO, EL QUE TENIA EL CULO BLANCO Y SI SE IBA A PARIS TENIA EL CULO GRIS.

FUERA LA MONARQUIA !! VIVA LA REPÚBLICA !!

QUIERO UNA ESPAÑA ROJA Y ROTA !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
18 de juliol de 2018, 19.16 h

Franquistas, falangistas, fascistas, nazis, aporellistas, tavernícolas, talibarnios... Franco, Rivera, Mussolini, Hitler... la SSS, la CoSSpedal, el ppSSoE, la Falangita y su Primo el Rivera-bis. La misma mierda FASCISTA, hijos y nietos del puto franquismo sociológico reunidos para defender el cortijo podrido de los Borbones, sucesores de Franco, y su corte de compi-yoguis oligarcas del palco del Bernabeu. Los mismos lameculos y perros rabiosos de siempre al servicio de los mismos cortesanos ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
TABARNIA IS NOT CATALONIA AND ALBERT BOADELLA IS TABARNIA´S PRESIDENT fletxa QUERIDOS NAZIS: PONGO REPUBLICA CATALANA EN EL GPS Y ME SALE LA CARCEL DE LLEDONERS
18 de juliol de 2018, 17.08 h

Lo que pasa es que Su Majestad puede vivir bien porque NO TIENE UNAS ALMORRANAS COMO LAS MIAS, DE COLOR ROJO OSCURO COMO EL DE LAS CEREZAS PICOTAS Y GORDAS COMO PELOTAS DE PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-PONG-PING-P... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.