directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 04:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Fomento accepta que és legal la cancel·lació de vols però ja amenaça amb sancions

Ryanair vol minimitzar així l'impacte de les vagues que tenen previstes els seus treballadors

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Redacció | El Ministeri de Foment ha recordat aquest dimecres que la cancel·lació de vols per part de l'aerolínia irlandesa Ryanair per minimitzar l'impacte de la vaga convocada pels dies 25 i 26 de juliol és legal però ha advertit l'aerolínia irlandesa de sancions en el cas que no atengui els drets dels passatgers.
Imatge de diversos avions de Ryanair
Imatge de diversos avions de Ryanair
© EP

Comparteix
   


Etiquetes
En un comunicat amb motiu de la vaga convocada pels sindicats de tripulants de cabina, el departament dirigit per José Luis Ábalos ha subratllat que "només pot vetllar perquè la companyia compleix amb els drets dels passatgers establerts en la normativa europea en matèria de compensació, assistència, reprogramació de vols i procediments de reclamació".
 
En cas d'incompliment, ha advertit, el Ministeri iniciaria els corresponents expedients sancionadors a l'aerolínia presidida per Michael O'Leary.
 
A més, el Ministeri de Foment sol·licitarà a la companyia "informació detallada" sobre els seus plans a la programació de vols amb origen o destinació Espanya amb l'objectiu que "els usuaris sàpiguen a quins atenir-se al més aviat possible i puguin reclamar compensacions o reprogramacions".

Serveis mínims
 
Així mateix, ha informat que l'Agència Estatal de Seguretat Aèria publicarà a la seva pàgina web una nota divulgativa informant dels seus drets a tots els passatgers de Ryanair que es vegin afectats per les cancel·lacions de la companyia a Espanya.
 
El Ministeri de Foment establirà els serveis mínims que ha de complir la companyia durant aquests dies. Com a conseqüència de la vaga convocada pels dies 25 i 26 de juliol, Ryanair ha cancel·lat 200 vols diaris, el que equival al 24% del total previst. Això afectarà a més de 50.000 passatgers, segons les estimacions de la companyia. A aquest nombre se sumen altres 50 vols cancel·lats a Portugal (27%), 50 a Bèlgica (31%) i 300 a la resta d'Europa (12%).




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.