directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 15:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Un estudi destrossa l'argument de confrontació a Catalunya del bloc del 155

Els catalans puntuen amb un 7,2 el nivell de convivència a Catalunya

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Redacció | El bloc del 155 es queda sense argumentari per carregar contra l'independentisme, del que acusen, entre altres coses, d'atiar la confrontació entre catalans. Aquest matí, s'ha fet públic un estudi que desmunta aquesta premissa, deixant en evidència, la falsedat en el discurs de Cs, PP i PSOE.
L'Eix Comercial de Lleida, ple de gent passejant, i una parella al mig amb una rosa blanca
L'Eix Comercial de Lleida, ple de gent passejant, i una parella al mig amb una rosa blanca
© Laura Cortés

Comparteix
   


Etiquetes
Els catalans puntuen amb un 7,2 sobre deu el nivell de convivència a Catalunya i considera que és "bona o molt bona", segons una enquesta coneguda aquest dimarts de l'Institut català per la Pau (Icip) i que ha recollit Europa Press. 
 
L'enquesta porta per títol 'Percepció de la població de Catalunya sobre la convivència i seguretat' i es va dur a terme a partir de 1.003 entrevistes telefòniques, que es van fer entre els mesos d'abril i maig del 2018.
 
Els enquestats puntuen amb un 7,8 la convivència a l'entorn més pròxim, al seu barri, poble o ciutat, el que suposa un 85,5%.

D'altra banda, el 42,8% dels catalans considera que el procés sobiranista és una amenaça per a la seguretat. Així doncs, se situa com el cinquè problema per a la seguretat de Catalunya segons els enquestats, que col·loquen en el primer lloc 'La delinqüència, el narcotràfic i les màfies', i en segon lloc el terrorisme. Els segueixen la inestabilitat política internacional i els atacs informàtics.

Segons el president de l'Icip, Xavier Masllorens, que la inestabilitat internacional estigui per sobre de la inestabilitat que pugui generar el procés sobiranista, té a veure amb l'impacte d'aquests assumptes en els mitjans de comunicació. 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.