directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 00:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Neix 'IniciativaVerds' de la fusió entre Els Verds i Iniciativa d'Esquerres

L'objectiu de la nova formació és crear un espai polític alternatiu al PP i al PSOE

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Les Balears compten des d'aquest dissabte amb un nou partit polític, sorgit de la fusió entre Els Verds i Iniciativa d'Esquerres, i que s'ha batejat amb el nom d''IniciativaVerds'. L'objectiu d'aquesta formació, que concorrerà a les eleccions en coalició amb el PSM, és oferir un tercer espai polític alternatiu a les dues gran forces polítiques, PP i PSOE, i que doni 'esperança' a la gent que vol canviar les coses. El coordinador d'Alternativa Verds serà David Abril, qui ha recalcat que el partit té 'moltes coses a fer', sobretot perquè aquesta nova formació política neix immersa en una profunda crisi econòmica.
els verds de mallorca, iniciativa d'esquerres
Comparteix
   


Etiquetes
Aquest dissabte s'ha culminat el procés constituent que Iniciativa d'Esquerres i Els Verds iniciaren aquest divendres a la tarda, i que ha conclòs amb la nova executiva d'un partit nou. El coordinador del nou partit, David Abril, qui ha estat triat per 60 dels 64 participants a la votació ja que 4 s'han abstingut, ha dit que Iniciativa Verds neix amb l'objectiu de plantar cara al bipartidisme balear, i molt més, ha dit Abril, amb un PP que ve trepitjant 'fort'.

La crisi econòmica i un gran pessimisme són el teló de fons de la realitat social que es viu a les Balears. Abril ha dit que la conjuntura econòmica no és, però, l''únic obstacle', sinó que també s'ha referit a la crisi ecològica i social. El coordinador d'Iniciativa Verds ha dit que la dreta espera perquè sap que la crisi l'afavoreix, i la socialdemocràcia, que està 'despistada', ataca amb retallades de drets.

Iniciativa Verds vol donar un missatge d'esperança recolzat en propostes que tenen com a prioritat el medi ambient i les persones. Per aquest motiu, defensaran els valors de la sostenibilitat i l'equitat. Aposten també per reconvertir l'actual model econòmic de les Balears.

Aquest nou partit arribarà a les eleccions en coalició amb el PSM, en un nou 'Bloc'. Es presentaran a la societat com l'alternativa al vot popular i al socialista. Iniciativa Verds neix amb una estructura diferent a la dels altres partits, ja que no compta amb el lloc de secretari de l'organització, sinó que tindrà un responsable de xarxa que té per funció connectar a la gent i als altres col·lectius.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
JCP fletxa Barcelona
7 de novembre de 2010, 09.43 h


Perdoneu, però es diu Iniciativa Verds. Només cal veure el web: http://www.iniciativa-esquerres.org/


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.