directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 14:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Només Duran aplaudeix l'homilia de Benet XVI

Assegura que el discurs del papa 'l'enforteix' en les seves pròpies conviccions

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha aplaudit l'homilia del Papa i ha destacat que ha estat una cerimònia 'impressionant, emocionant i històrica des de tots els punts de vista'. Així mateix, en declaracions a la Cope, Duran ha volgut agrair al Papa per haver donat la seva benedicció a la basílica de la Sagrada Família. 'Això ens enforteix en les nostres pròpies conviccions', ha subratllat. Per Duran, el discurs que el Papa ha volgut transmetre en relació amb la família i la vida és el mateix que ell 'sempre ha intentat defensar des de la política'. 'Malauradament a Espanya mai no hem tingut una política a favor de la família i així ens van les coses', ha sentenciat.
duran lleida, unió, udc
Comparteix
   


Etiquetes
'És obligació dels poders públics de donar suport jurídicament, econòmicament i socialment a la família', ha continuat Duran, alhora que ha assenyalat que tem que el govern de l'Estat 'farà poc en aquest sentit'.

Duran ha dit que Benet XVI 'deixa un missatge claríssim a Catalunya'. És un missatge, ha remarcat, que forma part del seu pontificat, de la columna vertebral del seu discurs i de les seves referències davant el món en general i davant l'església catòlica en particular i davant dels poders públics, 'independentment que aquests vulguin o no escoltar les seves paraules'.

Sagrada Família: 'Voluntat de continuïtat i esforç diari'

El líder d'UDC ha destacat que la Sagrada Família és un símbol que reflecteix dues coses: la voluntat de continuïtat i l'esforç diari. La voluntat de continuïtat perquè és una església que es va començar fa molts anys i de l'esforç perquè 'tinguem una Basílica que en el seu dia va inspirar una persona amb un gran talent i amb un gran sentit religiós com va ser Antoni Gaudí'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.