directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 17:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

'Garantia de progrés', el lema de campanya del PSC

Vol atraure i mobiltizar el propi electorat socialista · Aparquen els lemes agressius de la precampanya, com 'Artur Mas de lo mismo'

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Si fa quatre anys va ser 'Fets, no paraules' i 'És l'hora dels catalans', el PSC ha decidit presentar el seu candidat, José Montilla, per a les eleccions al Parlament del pròxim 28 de novembre sota el lema 'Garantia de progrés' amb l'objectiu de mobilitzar el seu electorat, sobretot el de l'àrea metropolitana de Barcelona, i mirar així de retallar distàncies amb CiU. 'Aquest és el meu compromís, la nostra garantia, aquesta és la meva paraula', ha dit el candidat socialista. D'aquesta manera, els socialistes aparquen els lemes presentats durant la precampanya catalana, com ara 'ni independentista, ni de dretes' o 'Artur Mas de lo mismo', que desqualificava directament el principal adversari en aquests comicis.
josé montilla psc cartell lema
Comparteix
   


Etiquetes
La campanya electoral començarà oficialment la matinada del pròxim dijous a divendres i pocs dies abans els partits comencen a desvetllar com es presentaran davant de la ciutadania. El PSC ha presentat aquest mateix dilluns el lema de la seva campanya, 'Garantia de progrés'. Es tracta d'un cartell amb fons vermell, color que identifica el partit, amb una fotografia del candidat -amb la cara somrient en blanc i negre i amb l'americana de color blau fosc força vistosa- i el lema 'Garantia de progrés' en lletres blanques. Més petit, a sota, i com ja fa mesos que el PSC ve incorporant als seus cartells, 'President Montilla'.

Durant la presentació del lema, en què ha estat acompanyat per destacats membres de la seva candidatura, Montilla ha reiterat que a Catalunya 'li convé una majoria progressista amb les idees clares i amb un projecte clar', ja que 'per abordar el futur del país calen solucions i no problemes'. 'I els socialistes serem la garantia del progrés econòmic per lluitar contra la crisi, la garantia de la justícia social per evitar que la crisi afecti els més febles, la garantia de l'autogovern de Catalunya davant dels qui volen menystenir, atacar o ignorar el nostre país', ha afegit.

Per Montilla, el seu principal oponent, Artur Mas, 'no representa el canvi, és el retorn al passat i fer passes enrere'. En canvi, el candidat socialista s'ofereix com a 'garantia de progrés, de diàleg i de justícia social', sense 'aventures ni falses dreceres, ni invents'. 'Més Catalunya, més Estatut i més justícia social', ha reblat, 'garantia de progrés, aquest és el meu compromís, la nostra garantia, aquesta és la meva paraula'.

El candidat socialista ha assegurat que seguirà presentant propostes 'davant d'una adversaris que les amaguen perquè no en tenen o perquè no volen que coneixem les seves intencions', ha dit, 'com va fer James Cameron'. O bé, ha afegit, perquè 'tenen compromisos ja adquirits que volen amagar'. A més, també ha garantit que s'oposaran a 'la deriva neocentralista del PP i qui vol separa Catalunya de la resta d'Espanya', al mateix que aposta per l'entesa amb la resta de l'Estat.

Els socialistes catalans faran l'enganxada de cartells a la Fira de Barcelona i ja preveuen un cap de setmana de campanya intens, amb la participació del president espanyol i secretari general del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, en un míting aquest diumenge a Viladecans.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Pirineus fletxa Cap i casal.
8 de novembre de 2010, 16.17 h

Com als socialistes els agraden els jocs de paraules, podríem dir d'ells que són la garantia dels progres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
8 de novembre de 2010, 15.55 h

L'única garantia de progrés real és ser el quart estat d'Europa, no pas l'últim!

Cap vot a partits unionistes que l'únic que volen és continuar com ara, formant part de l'últim estat d'Europa!

EL VOT ÚTIL ÉS EL VOT PER LA INDEPENDÈNCIA!

VISCA CATALUNYA ESTAT!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.