directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 11:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Neix Electoràlia.cat, el nou espai d'anàlisi i informació electoral

El nou portal publicarà una enquesta setmanal i compatarà amb diversos experts que donaran les claus dels comicis

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Electoràlia.cat ha nascut amb l'objectiu de recollir tot el que es diu a Internet sobre les eleccions al Parlament del pròxim 28 de novembre. A banda de compilar tot aquest bullici de missatges, compta amb un espai d'anàlisi en què experts de tots els colors polítics aporten les seves opinions i amb una enquesta setmanal que pretén reflectir la intenció de vot dels internautes. La idea original és del periodista Valentí Sanjuan. Ha estat ell qui ha donat el tret de sortida al debat sobre la transparència informativa dels mitjans que s'ha fet a la Facultat de Comunicació Blanquerna amb motiu del llançament d'aquesta nova eina.

Comparteix
   


Etiquetes
El debat sobre la transparència informativa ha estat protagonitzat per diversos professionals del sector com Saül Gordillo, director de l'Agència Catalana de Noticies; el tertulià i columnista Manel Cuyàs; Albert Sáez, director adjunt d'El Periodico i Ferran Casas, cap de política d'Ara. El nou portal web serà l'espai que aglutinarà les informacions electorals que siguin publicades als mitjans, alhora que oferirà diversos  anàlisis sobre la contesa electoral del proper 28 de novembre. Periodistes com Toni Aira, Miquel Martín, Mar Jiménez, seran els encarregats de donar les claus dels comicis. Electoràlia.cat recollirà també les opinions dels internautes mitjançant enquestes que s'aniran publicat des d'ara i fins pocs dies abans de les eleccions.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
xescus fletxa vilafranca
9 de novembre de 2010, 15.40 h

Si i no.
Essent la DUI un dels elements bàsics del programa del SCI, posar que no hi ha cap problema amb relació Catalunya i Espanya (com crec que diria un de C’s) i que et surti SCI ho trobo bèstia.
Pel que crec, a cada pregunta se li atribueix el mateix pes, sense que es tingui en conte la importància que té per cada partit. És possible que sigui un sistema vàlid si només hi hagués partits consolidats (CiU, PSC, ERC, PP) però no per partits de menys importància (no m’estranyari... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Claudi fletxa Sant Cugat del Vallès
9 de novembre de 2010, 13.46 h

#1 Xescus, una cosa són les idees de la persona i una altra les del partit al qual és afí. Et recomano el joc Qui sóc?On sóc? d'aquest web : http://www.democraciaweb.org/parljocs.htm
Prova-ho i mira com pot arribar a diferir una cosa de l'altra i como personalment es pot estar més proper a altres partits que al que cadascú té de referència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
xescus fletxa vilafranca
9 de novembre de 2010, 12.25 h

Ho sento però algú ho havia de dir.
El “descobreix quin és el teu partit” funciona fatal. Un militant de RCat l’hi va sortir CiU, a mi (votant però no militant d’RCat) em va sortir ERC. Faig una prova intentant emular a un votant de C’s i em surt SCI.
Potser el problema son els partits amb poca representació però crec que haurien d’intentar millorar-ho bastant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.