directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 17:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El festival PopArb reuneix aquest cap de setmana el millor pop independent català

Jaume Sisa serà present al festival

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El festival de música pop independent feta a Catalunya es deixarà sentir aquest cap de setmana a Arbúcies. El nit del divendres, es podran escoltar Manos de Topo, Sidonie i La Casa Azul (Escenari Montsoriu) i Anímic, Conxita, Guillamino i El Guincho (Escenari Envelat) ubicats al recinte de Can Cassó. I, ja més entrada la nit, la música seguirà al Barrock i a l’Obi, locals nocturns del poble, amb DJ Bailable i Dj Barretina.

Comparteix
   

Els escenaris es troben al recinte de Can Cassó, un espai inèdit i sorprenent i un dels trets distintius del popArb: la seu dels antics balls de festa major, que remet al temps del modernisme, en què Arbúcies era seu de tertúlies d’artistes i de trobades d’estiuejants i vilatans.

Dissabte es podrà seguir gaudint de la música que punxaran els punxadiscs i d’un espectacle musical apte per a tots els públics a la gespa de les Piscines Municipals. és tard, a l’escenari Gorg Nou hi tindran lloc les actuacions de El pèsol feréstec, El petit de Cal Eril i iX!.

I per acabar el festival, la nit de dissabte comptarà de nou amb l'artista més galàctic del nostre país, Jaume Sisa, amb el seu grup Sisa  & Acapulco Stars, Una oportunitat única de gaudir del bing-bang intergalàctic en viu i en directe. Juntament amb Sisa, la dit de dissabte actuaran Madee, Mishima, Facto de la Fe i Las Flores Azules (Escenari Montsoriu) i La banda Municipal del Polo Norte, Carlos Cros y los 400 golpes, San Pedro, Yinn Louki. Per finalitzar la vetllada, amb una selecció cuidada i pensada especialment per concloure el festival, una col·lecció de les seves cançons favorites. El seu secret no existeix: punxar cançons boniques, ordenar-les de manera agradable, a vegades ballables i d’altres tot rebuscant en el seu imaginari soul, guitarres, pop i aparells electrònics.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.