directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 20:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Eleccions 2010 doble fletxa

Tot a punt per donar el tret de sortida a la campanya electoral

Només CiU, PSC i PP trien Barcelona per fer l'obertura · Comencen 15 dies d'activitat frenètica abans d'escollir el nou Parlament

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Tot i que podríem dir que els partits catalans viuen en campanya des de la sentència del Tribunal Constitucional espanyol (TC) contra l'Estatut, la maquinària electoral es posarà en marxa al 100% de forma oficial aquest dijous a partir de les dotze de la nit. Com ja és tradicional els candidats protagonitzaran l'enganxada del primer cartell electoral fent-se embolcallar per bona part dels seus militants en un intent de fer la primera demostració de força. ERC, ICV, Solidaritat i Reagrupament han decidit iniciar la cursa electoral fora de la capital del país, donant protagonisme a altres localitats com Reus, Lleida o Molins de Rei, mentre que CiU, PSC i PP ho faran des de Barcelona. Com a novetat, Artur Mas començarà per primer cop una campanya des de la plaça de Catalunya de Barcelona.

Comparteix
   


Etiquetes
Garantia de canvi, per a la reelecció
Amb el peculiar eslògan Garantia de canvi el PSC començarà aquest vespre la campanya per optar a la reelecció de José Montilla com a president de la Generalitat, fet que atès al resultat que pronostiquen les enquestes serà realment difícil. Els socialistes iniciaran la campanya amb un acte-sopar al Pavelló d'Itàlia de la Fira de Montjuïc. L'acte començarà a partir de les nou del vespre i es podrà seguir en directe a través del web presidentmontilla.cat.

Festa d'inici de campanya al carrer
Una de les novetats de la campanya electoral de CiU d'enguany és l'emplaçament de l'acte d'inici i de tancament. Artur Mas donarà per primera vegada el tret de sortida des d'una festa que la federació nacionalista ha organitzat a la plaça de Catalunya de Barcelona. També per primera vegada CiU ha aconseguit obtenir els permisos per acabar l'esprint el dia 26 de novembre amb un acte multitudinari al Palau Sant Jordi. Hi assistirà la plana major del partit amb Artur Mas, Josep Antoni Duran i Lleida i Xavier Trias al capdavant.

ERC, juga a casa de Benach
Els republicans són una de les formacions que ha decidit escapar del centralisme barceloní aquest vespre. Joan Puigcercós i Ernest Benach -números u i dos per Barcelona- seran a Reus en un acte amb la participació del candidat per Tarragona, Sergi de los Rios. Al Pavelló Olímpic també hi assistiran el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, i la número tres de la llista d'Esquerra a Tarragona, Empar Pont, que donaran la benvinguda als assistents.

Primer dia de campanya, primera visita de Rajoy
El PP ja va advertir que el president del partit, Mariano Rajoy, s'abocaria al màxim en la campanya d'Alícia Sánchez-Camacho. En els propers quinze dies Rajoy passarà bona part del seu temps en terres catalanes. El primer acte de tots, al Pavelló l'Illa de Barcelona, ja comptarà amb la benedicció del president.

Reagrupament i ICV coincideixen a Lleida
El nou candidat d'ICV-EUiA, Joan Herrera, s'estrenarà a la recentment inaugurada Llotja de Lleida per tal de reforçar la presència dels ecosocialistes a la demarcació on al 2006 van aconseguir obtenir representació parlamentària per primera vegada. Hi assistiran els caps de llista per les quatre demarcacions a més del candidat d'EUiA, Jordi Miralles. ICV coincidirà a la capital del Segrià amb Reagrupament, que hi oferirà el primer acte de la seva primera campanya, amb els candidats per les quatre demarcacions.

Solidaritat arrisca al Baix Llobregat
Per la seva part Solidaritat Catalana ha escollit el Baix Llobregat, una plaça complicada per al moviment independentista. Joan Laporta, Alfons López-Tena i Uriel Bertran obriran la campanya a Molins de Rei. Durant l'acte es projectarà un nou vídeo de campanya.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
QuimX fletxa Barcelona
11 de novembre de 2010, 19.33 h

Doncs jo no sé per què s'ha de parlar en els mitjans de comunicació de les forces que no només són extraparlamentàries sinó que mai s'han presentat a unes eleccions. A hores d'ara Els Verds-Grup Verd, el PACMA, el Partit Humanista o la pròpia CORI poden mostrar més suport ciutadà real i comprovat que RCat i SI o la Nebrera, no entenc perquè aquests individus "han de sortir" sense saber quin suport real tenen i en canvi tots els altres no. Però el Carretero no es pot queixar, té el ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Lucas fletxa Barcelona
11 de novembre de 2010, 17.03 h

Trobo a faltar a www.directe.cat una noticia sobre el recurs que ha presentat REAGRUPAMENT contra els blocs electorals als mitjans de comunicació públics, tema molt important per a tenir una DEMOCRÀCIA DE QUALITAT. Crec que també seria bo que els mitjans digitals, se'n fessin ressò.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Ivan fletxa Avinyó
11 de novembre de 2010, 15.00 h

#3 No sé si en Quim és votant d'ERC, però tu et fas dir ex-votant d'ERC i és clar que no els has votat mai. Per cert, gràcies per aclarir que quan parles de Nicaragua et refereixes al carrer, algú es podria pensar que en Quim traballa a sou d'aquell país sudamericà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
11 de novembre de 2010, 14.08 h

No crec que en Quim sigui d'ERC, més aviat penso que és un d'aquests becàris que tenen contractats els de Nicaragua (el carrer) per desprestigiar a ERC ara que ja no els seran d'utilitat.

El que m'extranya és que en Joan Puig, el boss d'aquest diari digital no se l'hagi ja tret de sobre, més que res, pel mal que els hi fa.

Encara que la veritat, a mi ja m'esta be. Que continui desprestigiant a ERC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
11 de novembre de 2010, 12.57 h

Els boixos trolls com tu Quim, l'única persona de tot el directe que insulta violentament a tot el que no cregui en les seves idees


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
11 de novembre de 2010, 08.24 h

Els trolls ja fa dies que són en campanya permanent d´intoxicació i a partit d´ara seran com bojos fora de control. Això si arguments reals cap ni un.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.