directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 06:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Amplien fins a 3.000 milions l'emissió de bons de la Generalitat

Asseguren que la demanda s'enfila fins els 4.000 milions

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La direcció general de Política Financera i Assegurances ha ampliat fins a 3.000 milions el volum d'emissió de bons que va posar en circulació el 22 d'octubre passat. La resolució del Departament d'Economia i Finances aprovada aquest dimecres es publicarà aquest dijous en el Diari Oficial de la Generalitat, segons la qual es modifica l'import de l'emissió que en un primer moment estava fixat en 1.890 milions, ampliables fins a 2.500 milions. La decisió s'ha pres perquè les peticions dels inversors han superat 'amb escreix' l'oferta anunciada i com a resposta a les entitats financeres que 'han sol·licitat augmentar-ne l'import'. Fonts financeres calculen que les peticions superen els 4.000 milions.
bons generalitat
Comparteix
   


Etiquetes
L'emissió finalitza aquest divendres 12 de novembre i fins aquell moment els inversors detallistes podran subscriure una inversió en alguna de les 23 entitats financeres que participen en l'operació.

Tot i aquesta ampliació, les condicions de l'emissió són les mateixes que a l'inici de l'operació: un cupó fix anual del 4,75% i un venciment a un any i dos dies. L'import mínim de la sol·licitud és de 1.000 euros i fins a un màxim de 2 milions per inversor. La única diferència respecte al primer tram de l'emissió, fins els 1.890 milions, és la comissió per a les entitats financeres que hi participen i que quedarà fixada en el 0,75% per la col·locació d'aquest 500 milions.

El divendres, un cop tancades les entitats financeres, es procedirà a un prorrateig entre les entitats participants, amb l'objectiu de garantir l'assignació íntegra de les peticions de volum més reduït. La data prevista per fer el desemborsament efectiu de les peticions és el 19 de novembre pròxim.  



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.