directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 15:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Manel Mas torna a carregar contra la CCMA pel seguiment de la moció de censura a Joan Laporta

Considera que a la CCMA són 'presoners' de l'imaginari catalanista

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El diputat a Corts pel PSC Manel Mas torna a carregar en el seu bloc contra la CCMA. En aquesta ocasió, pel seguiment informatiu que van fer les emissores de la CCMA de la votació de la moció de censura a Joan Laporta. Manuel Mas assegura en el seu bloc: 'no crec que estiguem davant d'un fet transcendental ni especialment rellevant per requerir aquest desplegament.' Mas també es refereix al fet que, segons explica, els màxims responsables de la Corporació 'mai han amagat' que a l'hora de fixar les prioritats de programació 'sempre' han de col·locar el Barça en primer lloc, i afegeix 'Cal atendre als 'almogàvers''.
manel mas
Comparteix
   

Mas afegeix irònicament que el Barça forma part de les 'essències del país' amb 'la Moreneta, la sardana i la barretina'. Manuel Mas considera que a la CCMA són 'presoners' de l'imaginari catalanista que 'ells mateixos han contribuït a mantenir i/o edificar, del que s'han apropiat i del que en viuen.' Mas afirma que el Barça té a poc més de l'1,5% de la població com a socis tot i que admet que 'probablement' també té una massa de seguidors majoritària entre la població catalana. Acaba dient que 'la feina del la CCMA és entretenir a la ciutadania per una banda tot contribuint al redreçament nacional per l'altre.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.